Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2009
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 4 Iunie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Sefi noi peste constructii si agriculturã

• Andrei Ignat a fost înlocuit de Marin Musat, care, desi nu este membru de partid, a fost propus în functie de cãtre PSD • noii sefi ai agriculturii nemtene au venit... odatã cu ploaia •

Mai multe institutii descentralizate din Neamt au, începînd de miercuri, 3 iunie, sefi noi. Învestirea în functie s-a fãcut de cãtre prefectul Mihai Archip care, începînd de la ora 11 si pînã la 14 s-a ocupat doar de acest lucru. Printre institutiile la care s-au fãcut instalãrile oficiale ale noilor manageri s-au numãrat Inspectoratul în Constructii, Directia de Sãnãtate Publicã, Directia pentru Agriculturã, Directia Silvicã, Oficiul de Ameliorare si Reproducere în Zootehnie, Centrul Judetean de Plãti si Interventie pentru Agriculturã, Oficiul Judetean de Plãti pentru Dezvoltare Ruralã si Pescuit, Oficiul Judetean pentru Studii Pedologice si Agrotehnice.
Inginerul Marin Musat (foto 1) este noul sef al Directiei de Stat în Constructii, institutie care provine din Inspectoratul de Stat în Constructii Neamt, dupã reorganizarea de astã-toamnã. Marin Musat a fost propus de cãtre PSD Neamt. El a preluat prerogativele lui Andrei Ignat, care a detinut sefia institutiei în ultimii ani. La instalare au venit prefectul Mihai Archip, subprefectul Romicã Rotaru si seful Inspectoratului de Stat în Constructii Iasi, Valericã Andronache. „Activitatea unui manager bun se va reflecta, din punctul meu de vedere, prin cît mai putine reclamatii la Prefecturã, venite din partea cetãtenilor supãrati“, a declarat prefectul Mihai Archip. Valericã Andronache a apreciat atitudinea Prefecturii Neamt, de a avea cei doi reprezentanti prezenti la eveniment. „Colectivul de la Neamt este unul dintre cele mai bune din Regiunea Nord Est. Aici lucreazã profesionisti si, desi a rãmas doar o directie, treaba e specificã unui inspectorat“. Subprefectul Romicã Rotaru a precizat cã a lucrat cu Marin Musat timp de 20 de ani, cunoscîndu-l ca pe un profesionist. La rîndul sãu, noul sef al Directiei de Stat în Constructii Neamt le-a multumit celor prezenti.
La Directia de Sãnãtate Publicã prefectul Mihai Archip i-a luat putin prin surprindere pe sefii de acolo deoarece nimeni nu-l astepta. În holul institutiei erau doar ziaristii si prefectul s-a apucat singur sã caute sala de sedintã. Pînã la urmã lucrurile s-au asezat si s-a trecut la numirea în functie a doctorului Dan Morenciu în postul de director coordonator precum si a directorilor adjuncti Mirela Grãdinaru, Florina Marcoci, Elena Mucilenita si Constantin Olaru.
La Directia Agricolã, reprezentantul Guvernului era asteptat cu mult fast iar sala de sedinte unde urma sã fie fãcutã învestirea era deja plinã cu mai bine de 10 minute înainte de începerea festivitãtilor. Prefectul a dat citire ordinelor prin care erau numiti Doru Spiridonescu (foto 2), pe postul de director coordonator, Emilia Arcanu director coordonator adjunct economic, Ioan Ghiutã Tarãlungã, director coordonator adjunct la Directia Fitosanitarã, Mihai Cojoc director coordonator adjunct la Departamentul de Implementare Productie Vegetalã si Animalã si Liviu Bumbu, director coordonator adjunct la departamentul Inspectii în Agriculturã. „Sefii Directiei Agricole au venit odatã cu ploaia si acestia au fost asteptati pentru a lua frîiele agriculturii si a reusi sã facã din acest domeniu unul profitabil“, a declarat Mihai Archip. Noul director a declarat cã este constient de faptul cã îsi asumã o grea misiune dar sperã cã o va duce la bun sfîrsit. „Stiu cã problemele în agriculturã sînt multe si dificile dar am convingerea cã împreunã cu echipa de conducere vom putea sã facem ca agricultura judetului sã fie una performantã si profitabilã“, a declarat Doru Spiridonescu.

Articol afisat de 2433 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(S. TÃRNÃ; M. VASILACHE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective