Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2009
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 17 Iunie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Strandul, ceva mai scump

Strandul, ceva mai scump

• de luni, 15 iunie, tarifele pentru parcare în strandul pietrean s-au majorat • se pare cã se va percepe si taxã pentru baia în bazine •

Cîteva taxe percepute de administratorul Strandului pietrean vor fi ceva mai mari. De pe data de 15 iunie, au intrat în vigoare noile tarife percepute pentru intrarea în strand a autoturismelor. Cei care vor vizita strandul în timpul sãptãmînii vor fi obligati sã plãteascã pentru o orã de parcare a autoturismului 2 lei pe orã, iar pe timpul week-end-ului, tarifele au crescut de patru ori, taxa pentru parcare pe orã fiind acum de 4 lei. De asemenea, tot de pe 15 iunie, un sezlong în strand va costa 10 lei pe zi. Taxele percepute pentru cei care vor intra în strand rãmîn ca si pînã acum, adicã un leu intrarea pentru copii si doi lei pentru adulti dar, urmeazã ca intrarea în bazine sã fie taxatã. Administratorul strandului municipal a îngrãdit deja spatiul din jurul piscinelor si se pare cã vor fi impuse si tarife de intrare în bazin care vor fi de 5 lei pentru adulti si 2,5 lei pentru copii. Deocamdatã aceste tarife nu au fost aprobate în sedinta de consiliu local si nici nu au fost bãtute în cuie, ele putînd fi majorate sau micsoarate, în functie de decizia administratorilor. La sfîrsitul lunii trecute, odatã cu scumpirea parcãrii în strand, societatea Urban, cea care administreazã strandul, a vrut si introducerea acestor taxe noi pentru bazin dar, la acea datã proiectul de hotãrîre a fost retras de pe ordinea de zi. Se pare cã va fi reintrodus la urmãtoarea sedintã de CL care va avea loc joi, 18 iunie. În aceste conditii, o zi de vacantã în strand pentru o familie compusã din patru persoane, doi adulti si doi copii devine mai scumpã. Astfel, dacã oamenii merg într-o duminicã, cu masina si stau 10 ore, vor plãti 400.000 de lei vechi doar pentru parcare. Apoi, intrarea în bazine va mai scoate din buzunarele lor încã 150.000 de lei iar închirierea a douã sezlonguri mai costã 200.000 de lei.

Articol afisat de 2527 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Magda VASILACHE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de ionutz_fii la data 17.06.2009 14:24
jecmaneala si escrocherie pe fata!
cu astfel de preturi, mai pui putin si pleci la mare. astia de la primarie si-au cam luat nasul la purtare. asa ne trebuie daca nu stim pe cine sa alegem!!!!
Ad�ugat de dropsxbox la data 17.06.2009 22:18
nu cred ca...
...poate fi primaria,Mai mult cei flamanzi de pe langa primarie.parerea mea. dar oricum prea scump,RUSINE.mai bine ne ducem pe malul celalalt si ii futem un gratar de mor kktii aia de la URBAN.
RUSINE MARE RUSINE
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective