Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2009
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 23 Iunie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Marijuana la liber în Piatra Neamt?

Marijuana la liber în Piatra Neamt?

• un pietrean cere municipalitãtii sã legalizeze marijuana pentru atragerea cît mai multor turisti • sugestia i-a lãsat cu gura cãscatã pe cei din primãria pietreanã

Interesul pietrenilor pentru atragerea cît mai multor turisti în oras atinge uneori cote de-a dreptul hilare dacã nu de-a dreptul aberante. Ultima idee „mãreatã“ a celor interesati de dezvoltarea turisticã a urbei a venit din partea unui tînãr, numit Bogdãnel, care propunea primãriei legalizarea marijuanei în Piatra Neamt pentru atragerea cît mai multor turisti amatori de stãri euforice. Omul si-a imaginat cã ar putea face din Piatra Neamt un Amsterdam al Estului care ar putea aduce aici valuri de amatori de delicii de orice fel interzise de lege prin diverse locuri din lume. „Vreti mai multi turisti în Piatra Neamt? Legalizati marijuana!? Tigãrile creazã dependentã. Tigãrile omoarã zeci de milioane de oameni anual, prin cancer si bolile de inimã asociate consumului de nicotinã. Tigãrile omoarã anual milioane de fumãtori pasivi. Si totusi, tigãrile sînt legale, iar marijuana, nu. Cîti oameni ati auzit sã fi murit de la marijuana? Decît sã bei un kil de vodkã si sã te apuci de stricat cosurile de gunoi din oras mai degrabã fumezi si rîzi!“, se aratã în sugestia postatã de pietrean. Angajatii Primãriei, care de obicei rãspund sesizãrilor si sugestiilor trimise electronic au rãmas interzisi de o astfel de propunere si nu au dat nici un rãspuns deocamdatã acestei idei. Este greu de imaginat ce fel de rãspuns ar putea fi dat pentru multumirea pietreanului amator de droguri usoare, cu atît mai mult cu cît în tara noastrã este interzis consumul oricãror droguri si în nici un caz primãria nu ar putea decide legalizarea vreunui astfel de viciu. Propunerea a generat numeroase comentarii pe adresa electronicã a primãriei, unele dintre ele de-a dreptul suculente. „Vezi, mã, cã ai fumat cam mult ... si de aia ai gresit si forumul“, este unul dintre comentariile mai blînde. Un altul sugereazã autoritãtilor sã interzicã astfel de sesizãri pe site iar o altã persoanã îi propune autorului sã-si ia doza de drog doritã si sã-i lase pe altii în pace. „Chiar e stupid ce gînduri mai aveti si voi! Criza v-a întunecat de tot mintea si simtiti nevoia sã vã mai destindeti putintel? Ia-ti tatã doza promisã si lasã-ne pe noi sã ne vedem de treburile noastre“, îl îndeamnã prieteneste acesta pe autorul ideii cu pricina.

Articol afisat de 1817 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Magda VASILACHE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de mary la data 23.06.2009 07:29
halal stire
Domana Magda Vasilache ,cu tot respectul cuvenit ptr d-voastra , daca asta merita sa fie stire de ziar ... "ma las pagubasa" in ce priveste deontologia profesionala a meseriei de jurnalist!Putea-ti sa luati si dumneavoastra o stire pe de domnuleprimar.ro care sa merite nu orice aberatie de acolo scrisa probabil de vreun pusti cu cas la gura care a vazut si el pe net ce e cu marijuana asta si viseaza cu ochii deschisi ptr ca inca nu a dat cu capul de pragul de sus.
Ad�ugat de sofia la data 23.06.2009 13:53
jalnic
economie bazata pe ce? pe droguri? cine vine in piatra neamt pentru maria? tataia? familie? copii mici..unde? in strand?

pietreanu ala cu idea aparent geniala, si foarte aprobata de prietenii lui, care intr-un mod prea abstract ridica la cer aceasta "legalizare" sunt pur si simplu prea sparti de fenta. economia nu sa bazat niciodata pe droguri. olanda???? tzara lalelelor? unde sa mai pomenit asa ceva: economie-droguri.

p.s.: nu fumati! va pierdeti cele mai frumoase amintiri din viata. ala cu joint-u in mana, intelege
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective