Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2009
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 27 Iunie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Spaga în Politie, tolerantã zero

• conducerea Politiei Neamt afirmã cã este neiertãtoare cu politistii care comit fapte de coruptie • deviza este: „Tolerantã zero la coruptie“ •

Scandalul declansat recent la Politia Rutierã Constanta, care se adaugã altora din ultimul timp în tarã, unde mai bine de o treime dintre agenti sînt cercetati pentru fapte de coruptie, este un subiect tabu pentru politistii nemteni. Toti cei contactati, ieri, de reporterii cotidianului „Monitorul“ s-au abtinut sã comenteze cele întîmplate la Constanta. Lucru normal, de altfel. Cuvîntul de ordine al celor chestionati de noi a fost acela cã în Politia Neamt, la capitolul coruptie, toleranta este zero. Comisarul Neculai Catanã, seful Politiei Rutiere Neamt a lãsat sã se înteleagã cã fiecare politist rãspunde personal dacã sãvîrseste o faptã de coruptie si cã nu are ce discuta cu astfel de persoane îmbrãcate în uniformã. „Nu pot sã mã pronunt eu cu privire la ce se întîmplã la Constanta. Cercetãrile acolo sînt efectuate de cãtre alte structuri abilitate. Acelasi lucru este valabil si la Neamt, în sensul cã dacã existã o astfel de anchetã, numai cei în mãsurã pot sã confirme sau nu. La nivelul Politiei Rutiere Neamt se fac instructaje periodic, inclusiv cu lucrãtorii de la Biroul Politiei Anticoruptie. La Politia Rutierã, toleranta este zero la coruptie, si nu am ce discuta cu cei care comit astfel de fapte“, a declarat comisarul Catanã. De aceeasi pãrere este si comisarul sef Stelicã Bezim, adjunctul Inspectoratului Judetean de Politie Neamt. „Nu stiu dacã s-ar putea repeta sau nu episodul Constanta si în Neamt. Pot sã vã spun cã ne preocupã acest gen de probleme, iar periodic facem instructaje cu politistii pe aceastã temã. Toleranta este zero pentru cei care comit astfel de fapte. Cine nu respectã legea si comite astfel de fapte, va rãspunde pentru asta. Noi ne facem treaba, însã nu totul depinde de noi, depinde si de om“, a declarat comisarul sef Bezim.

Articol afisat de 1663 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de gyovy la data 27.06.2009 12:16
Bravo! Foarte frumos! Asa! Am cazut de pe scaun.Nu mai pot.Politia rutiera e un exemplu din acest punct de vedere.Foarte foarte emotionant ceea ce spun Catana si cine mai da cu vrajeala pe acolo.
Atunci de ce parcarea de la sediul politiei rutiere arata ca un veritabil salon auto? De unde au bani cei de la ritiera sa-si termine casoaiele in cateva luni? Aaa! Da.Din credite,din imprumuturi de la prieteni,din mosteniri de la mamaia de la tataia.Da.Tolaranta zero coruptiei.Uraaaaaaaaaaaa!!!
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective