Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2009
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 29 Iunie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Bianca este Miss Universe 2009

Bianca este Miss Universe 2009

• Bianca Elena Constantin va reprezenta România la finala concursului Miss Universe 2009, în Bahamas • „Mã simt ca într-un vis“ a spus tînãra cîstigãtoare, sîmbãtã noapte, pãrintilor • ea a primit de la organizatori un autoturism Audi A3, în valoare de 30.000 de euro, un telefon mobil marca Vertu, editie de lux, exclusivistã, în valoare de peste 5.000 de euro, bijuterii în valoare de aceeasi sumã, un ceas de aur cu diamante, tinute de searã de la case de modã celebre, un laptop si, lucrul cel mai important, un contract de modelling cu firma Anastasiei Soare, românca celebrã în America.

Bianca Elena Constantin, de 20 de ani, din Piatra Neamt, a fost desemnatã sîmbãtã seara drept cea mai frumoasã fatã din România si va reprezenta tara la finala mondialã a concursului Miss Universe 2009, ce va avea loc în Bahamas, pe 23 august. Pietreanca a fost preferata juriului format din 12 persoane dar si a telespectatorilor care i-au acordat acesteia cele mai multe voturi în defavoarea celorlalte contracandidate ale ei. Cîstigãtoarea a primit coroana de la cea mai frumoasã femeie din lume - Miss Universe 2008, Dayana Mendoza, din Venezuela. Nemteanca a vorbit în noaptea de sîmbãtã spre duminicã cu pãrintii ei, dupã terminarea concursului si le-a spus acestora cã nu realizeazã încã ce i se întîmplã si are impresia cã totul este un vis frumos. „Initial nu ne-a venit sã credem cînd au fost anuntate rezultatele. Nu pentru cã n-am fi avut încredere în Bianca dar ne-a fost teamã de tot felul de aranjamente. Fiica noastrã s-a descurcat singurã, doar prin fortele ei, nu a fost sprijinitã de nimeni si de aceea a fost o surprizã atît de mare pentru noi. Sîntem foarte fericiti si mîndri de ea, este cea mai mare realizare a vietii ei, sîntem bucurosi cã a reusit la un astfel de concurs si într-o asemenea competitie de anvergurã. Cred cã aceasta este sansa ei de a se realiza si în acest domeniu, al modellingului, în care ea si-a dorit sã facã carierã. Am vorbit cu ea putin asearã (n.r. - sîmbãtã noaptea), dupã terminarea concursului si spunea cã nu realizeazã încã ce i se întîmplã. «Mamã, cred cã trãiesc într-un vis frumos», mi-a spus. Astept sã ne mai sune pentru a vorbi mai multe cu ea, despre concurs si despre ce va face în viitor“, a declarat emotionatã Liliana Constantin, mama Miss Universe România 2009.

Pietreanca a avut de luptat cu 800 de frumuseti din România

Mama tinerei a mai afirmat cã obtinerea acestui titlu va implica, în afara avantajelor materiale si profesionale si o mare responsabilitate, lucruri pe care crede cã le va îndeplini cu succes: „Mi-a pãrut tare rãu cã nu am fost si eu alãturi de ea, sã o sustin, dar mai am o fetitã micã, de 8 luni, pe care nu am avut cu cine s-o las. Sper ca la viitoarele competitii sã fim alãturi de ea. Sînt extrem de fericitã pentru ea si mîndrã. ÃŽncã nu-mi vine sã cred cã fiica mea a fost desemnatã cea mai frumoasã din tarã si va fi printre cele mai frumoase fete din lume. Este visul oricãrui pãrinte“.
Bianca Constantin a cîstigat, pe lîngã onorantul titlu si premii consistente. Ea a primit de la organizatori un autoturism Audi A3, în valoare de 30.000 de euro, un telefon mobil marca Vertu, editie de lux, exclusivistã, în valoare de peste 5.000 de euro, bijuterii în valoare de aceeasi sumã, un ceas de aur cu diamante, tinute de searã de la case de modã celebre, un laptop si, lucrul cel mai important, un contract de modelling cu firma Anastasiei Soare, românca celebrã în America. Pietreanca a fost selectatã din peste 800 de fete din toatã tara care s-au înscris la aceastã competitie. Bianca Constantin are 20 de ani, 1,74 m înãltime si are dimensiunile bustului, taliei si soldurilor 88/61/91. Ea este nãscutã pe 20 mai 1989, la Piatra Neamt si a absolvit Liceul Calistrat Hogas din localitate. În prezent, este studentã în anul doi la drept. A studiat limba englezã intensiv obtinînd un atestat cu nota maximã iar printre pasiunile sale se numãrã sofatul si shoppingul. De asemenea, Bianca sustine cã îi place sã-si plimbe cîinele în parc si sã se joace cu sora ei mai micã, în vîrstã de doar 8 luni. Fata este mîndrã cã este pietreancã si considerã orasul sãu natal drept cel mai frumos din tarã, motiv pentru care crede cã cea mai mare realizare a vietii sale este tocmai faptul cã va reprezenta Piatra Neamt la concursul Miss Universe România 2009.

Emotii pentru Bianca Elena Constantin la Miss Universe România


Articol afisat de 3039 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Magda VASILACHE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective