Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2009
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 11 Iulie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
MISS’A LUI OUATU

MISS’A LUI OUATU

• omul de afaceri Vasile Ouatu a fost cel care a stabilit Miss Popularitate dintre cele 24 de tinere venite la Piatra Neamt la concursul de frumusete Miss Globe International • „Ca sã aleg «popularitatea» nu au contat în mod deosebit frumusetea trupului si eleganta mersului, ci felul de a vorbi si cînta“, a declarat consilierul Ouatu, care a fost „fermecat“ de o pitesteancã • aceasta l-a dat gata cu melodia regretatului Aurel Gicoveanu (Nu e zare mai frumoasã/ Ca la Piatra Neamt/ Si asa de luminoasã/ Ca la Piatra Neamt“, cîstigînd 5 milioane vechi •

ÃŽnaintea finalei nationale Miss Globe International România, ce a avut loc asearã pe platoul de la Curtea Domneascã, un eveniment asemãnãtor s-a desfãsurat miercuri seara, protagoniste fiind tot cele 24 de tinere venite din toatã tara pentru a participa la concursul de frumusete. A fost vorba de alegerea domnisoarei Miss Popularitate. Aceasta a fost stabilitã de cãtre consilierul local Vasile Ouatu, fost viceprimar de Piatra Neamt, care a vrut sã fie sponsor al „Popularitãtii“. Pentru desemnarea premiului, concurentele, ce au vîrste cuprinse între 16 si 24 de ani, au evoluat la Grãdina de Varã Unic, acolo unde au avut ocazia sã îsi etaleze calitãtile oratorice si muzicalitatea vocii. Vasile Ouatu a considerat cã cea mai bunã prestatie a fost a Alexandrei Dumitrache, din Pitesti. „Le-am vorbit fetelor foarte mult despre orasul Piatra Neamt, despre trecutul lui si despre perspectivã. Ca sã aleg «popularitatea» nu au contat în mod deosebit frumusetea trupului si eleganta mersului, ci felul de a vorbi si cînta. Tot eu le-am cîntat melodii despre orasul nostru. Cea mai bunã figurã a fostã fãcutã de cãtre tînãra Alexandra Dumitrache, din Pitesti, care dupã ce a vorbit foarte frumos despre Piatra Neamt a cîntat melodia regretatului Aurel Gicoveanu, care spunea în compozitia sa: «Nu e zare mai frumoasã/ Ca la Piatra Neamt/ Si asa de luminoasã/ Ca la Piatra Neamt/ Nicãieri nu se vorbeste/ Ca la Piatra Neamt/ Parcã mai moldoveneste/ Ca la Piatra Neamt»“, a declarat si apoi cîntat managerul de la Unic, care a rãsplãtit-o pe Miss Popularitate cu cinci milioane de lei vechi.
ÃŽn altã ordine de idei, cele 24 de frumuseti sosite la Piatra pentru alegerea Miss Globe International 2009 au avut asearã cel mai greu moment de pe perioada sederii în Neamt, pentru cã au fost supuse probei finale a competitiei. ÃŽn organizarea Primãriei Piatra Neamt si a Agentiei Platinum Agency InfoFashion, asearã, începînd cu ora 21, au fost desemnate reprezentantele României la finala Miss Globe International, (editia 38), Miss Supranational (premierã) si Miss Intercontinental (editia 38). Tinerele care au venit de duminicã, 5 iulie, la Piatra Neamt au avut parte de un program încãrcat, care a urmãrit sã îmbine plãcutul cu utilul. Dupã nenumãrate sedinte foto, repetitii, vizite la Mãnãstirea Neamt, Cetatea Neamtului, Rezervatia de zimbri „Dragos Vodã“, plimbãri cu telegondola si plajã în Strandul Tineretului, ieri, fetele au putut fi vãzute în douã reprize cum fãceau repetitie pentru finala de asearã. Din programul sederii la Piatra Neamt nu au lipsit nici prezentãrile de modã, sustinute pe terasele sau incintele unor cluburi si restaurante.
Municipalitatea pietreanã a contribuit la desfãsurarea acestei competitii cu suma de 20.000 de lei, angajîndu-se sã punã la dispozitie platoul de la Turnul lui Stefan, unde a fost amenajat un podium pentru defilare si au fost amplasate scaune pentru spectatorii participanti la ceea ce s-a întîmplat asearã. Administratia localã a luat decizia colaborãrii la organizarea festivalului întrucît se considerã cã în acest fel orasul va fi inclus într-un circuit monden care va aduce un plus de imagine atît judetului dar mai ales municipiului. Invitat al festivalului a fost creatorul de modã Cãtãlin Botezatu (care a avut si o prezentare de lenjerie intimã), alãturi de el fiind Motor Jeans (Turcia), Sandro Ferrone (Italia), Piera dar si designerii pietreni Oana Sãvescu, Langellotti, Brand Style si Lissa.

Articol afisat de 2398 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective