Nuntã de voleibalisti cu invitati de marcã din lumea fotbalului
• Angelica Chivorchian si Ionut Harbuz au spus „DA“ • printre invitati s-au numãrat Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, Marian Iancu, Emil Rosianu, Valentin Velcea, Hacic Garabet, Gheorghe Stefan, Viorel Mãstãcãneanu, Ioan Mironas . „Am venit sã îi împac pe Mircea Sandu si Marian Iancu. ÃŽi iau într-o horã si îi împac“, a sustinut Miticã Dragomir • invitati au fost si multe nume din volei •
mireasa a fost furatã de cinci fete si l-a costat pe Harbuz 10 ciocolate, 10 genoflexiuni si o sticlã de whiskey • Nunta anului în orasul de la poalele Pietricãi a lui Ionut Harbuz, jucãtor la VCM-LPS Piatra Neamt, cu Angelica Chivorchian, fostã volebalistã la Unic, a fost un eveniment care s-a lãsat cu amintiri de neuitat. Totul a început la Biserica Pogorîrea Sfîntului Duh, de lîngã Gara Piatra Neamt, unde cei doi si-au unit destinele si în fata lui Dumnezeu, iar dupã slujbã alaiul s-a mutat în restaurantul Hotelului Central. De la ora 19 au sosit invitatii, printre care multe nume sonore ale sportului din România. Sefii fotbalului românesc, Mircea Sandu, presedintele FRF si Dumitru Dragomir, presedintele LPF, au „jucat“ la nunta fiicei lui Gheorghe Chivorchian, precum si Marian Iancu, Emil Rosianu, Valentin Velcea sau Hacic Garabet. „Am venit sã îi împac pe Mircea Sandu si Marian Iancu. ÃŽi iau într-o horã si îi împac“, a fost obiectivul pe care si l-a propus Miticã Dragomir, care a recunoscut apoi cã a sosit la Piatra Neamt pentru pentru a da „baremul si pentru a pleca repejor“. Gheorghe Stefan, Viorel Mãstãcãneanu sau Ioan Mironas au reprezentat FC Ceahlãul, în timp ce de la VCM-LPS Piatra Neamt au venit seful Constantin Nitã si antrenorul Dan Gavril. Voleiul a avut mai multi reprezentanti tineri. Alin Bobeanu, Mircea Roman, Bogdan Muresan, toti de la Dinamo, Alexandra Sobo (Unic) sau fetele de la Stiinta Bacãu au dansat la nunta prietenilor lor.
Mireasa a fost furatã numai de reprezentante ale sexului frumos. Camelia Chivorchian, Alexandra Sobo, Bianca Moldovan, Andreea Nitulescu si Ana Scheau, ultimele trei jucãtoare la Stiinta Bacãu au fost cele care au pus la cale „rãpirea“ miresii.
„Rãscumpãrarea m-a costat 10 ciocolate, cîte douã pentru fiecare fatã, 10 genoflexiuni si o sticlã de whiskey“, a povestit Harbuz. Mirele a tinut sã multumeascã organizatorilor pentru felul în care au pregãtit nunta, evenimentul fãcîndu-i pe invitati sã plece cu amintiri foarte frumoase. Meniul a fost unul extrem de bogat si variat, aliniat la „gusturi europene“. Astfel, pentru început, nuntasilor, peste 200 la numãr, le-a fost servitã o gustare cu specialitãti din peste, formatã din calamar umplut cu farsã de salãu si legume, tartine cu icre rosii si cu icre negre, somon fumee si mãsline, cea de-a doua gustare, rece, a constat în rafinamente italienesti. S-a servit copa de Parma, salam Milano, salam italian picant, o specialitate din carne de vitã, o alta asezonatã cu pepene galben si un mugure de floare, murat.
Gustarea caldã a fost spre gustul americãnesc, pentru cã a fost
fripturã de curcan cu sos de fructe de pãdure si garniturã. Dupã
miezul noptii petrecãretii au fost serviti cu ton siberian cu pesto de
legume, brocoli si porumb stiuleti. Ultimul preparat de pe mesele nuntii fiicei lui Chivorchean a fost rose boeuf, un muschi de vitã cu morcov si piure de cartofi, telinã si trufe albe. Bãutura a fost la discretie, iar fructele au fost servite în regim de bufet suedez, fiind la dispozitia nuntasilor mere, nectarine, struguri, pepene galben si verde, banane si ananas. De la ora 19, cînd s-a deschis nunta, si pînã duminicã dimineatã, s-a dansat si pe melodiile cîntãretei Carmen Serban.
|