Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2009
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 23 Iulie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Problemele deconcentratelor, puse pe tapet unui sef din MAI

• au fost sesizate insuficienta personalului, a spatiilor de lucru si de arhivare a documentelor, insuficienta resurselor si motivarea necorespunzãtoare a personalului •

Secretarul de stat din Ministerul Administratiei si Internelor, Mihai Viorel Fifor, aflat în vizitã în judetul Neamt, împreunã cu cei doi subprefecti, Romicã Rotaru si Dan Vasile Constantin, s-au întîlnit marti, 21 iulie, la sediul Institutiei prefectului, cu directorii serviciilor publice deconcentrate din judetul Neamt.
Prezenta la Piatra Neamt a reprezentantului ministerului face parte din programul de vizite stabilit a se realiza la nivelul întregii tãri pentru cunoasterea realitãtii din teritoriu, dupã ce au fost numiti toti directorii de servicii deconcentrate.
„Judetul Neamt este primul judet din Moldova pe care îl vizitez, dar nu în calitate de turist, ci în interes de serviciu. De fapt, cunosc judetul dumneavoastrã de mai multi ani si am fost fascinat de el încã de atunci, dar în calitate de turist. Aveti o istorie si o traditie culturalã care vã face remarcati“, a spus în deschiderea întîlnirii, secretarul de stat Mihai Viorel Fifor.
Subprefectul Romicã Rotaru, care a condus întîlnirea, a solicitat celor prezenti sã-si prezinte fiecare institutia si problemele cu care se confruntã. Problemele ridicate de majoritatea directorilor au fost legate de insuficienta personalului, a spatiilor de lucru si de arhivare a documentelor, de insuficienta resurselor si motivarea necorespunzãtoare a personalului. S-a solicitat sprijin pentru deblocarea posturilor unice.
„Este o perioadã grea în care se fac eforturi mari de cãtre toatã lumea. Dar si în aceste conditii trebuie sã ne facem datoria. Cetãteanul trebuie sã fie respectat pentru cã el este principalul nostru partener. El trebuie sã aibã un semnal coerent din partea administratiei si trebuie sã vadã cã am intrat pe un nou fãgas, mai modern, mai deschis“, a mai spus ministrul secretar de stat.
Totodatã Mihai Viorel Fifor a solicitat directorilor serviciilor publice deconcentrate sã facã cunoscute problemele cu care se confruntã si Institutiei prefectului, pentru ca, prin intermediul ei sã fie aduse la cunostinta Guvernului, avînd în vedere faptul cã ministrul administratiei si internelor este în acelasi timp si vicepremier.

Articol afisat de 1536 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective