Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2009
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 15 August 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
MORTI ÃŽNAINTE DE BOTEZ

MORTI ÃŽNAINTE DE BOTEZ

• sotii Narcisa si Mugurel Fedeles, oameni de afaceri din Borca, au murit într-un groaznic accident rutier • a decedat si viitorul lor cumãtru, Ionicã Dominte, inspector la Directia de Finante Bicaz • toti mergeau la Iasi sã boteze copilul familiei Dominte • pe lîngã cei trei morti, în accident au fost rãnite cinci persoane • alte douã victime aveau nunta programatã la finele sãptãmînii • cauza, se pare, a fost o „întrecere“ între un Audi A8 si un BMW •

Un teribil accident rutier, petrecut acum douã zile între Roman si Iasi, unde au murit trei nemteni, doi oameni de afaceri din Borca si un inspector bicãjean de la Fisc, face obiectul unei anchete a Politiei, deja apãrînd prima rãsturnare de situatie. Desi, în primã fazã, se credea cã nenorocirea a fost provocatã de soferul iesean al unui BMW, care a „spulberat“ frontal, dupã o frînare violentã, Loganul nemtenilor, fortele de ordine au descoperit cã o a treia masinã, un Audi A8, înmatriculat IS 72 BES, ar putea fi cauza. Mai mult, soferul acesteia a fost audiat si a recunoscut faptul cã a avut un incident în trafic cu posesorul bolidului BMW. Potrivit martorilor, soferul de pe Audi a intrat în depãsirea unei coloane de masini, dinspre Valea Lupului spre Letcani. Bogdan Toader, în vîrstã de 30 de ani, a depãsit linia continuã si BMW-ul, însã a avut timp sã evite impactul. De altfel, inclusiv soferul BMW-ului, de pe patul de spital, a recunoscut cã a fost „întrecut“ la limitã de Audi, fapt care l-ar fi fortat sã frîneze puternic si astfel a derapat pe contrasens.
De mentionat cã, în urma accidentului de la Letcani, dintre Dacia nemtenilor si BMW, trei persoane si-au pierdut viata, iar alte cinci au ajuns în stare gravã la spital. Sotii Narcisa si Mugurel Fedeles, oameni de afaceri din Borca, au lãsat în urmã trei copii, de douã luni, doi ani, respectiv patru ani. Sotii se aflau în Logan si îl însoteau la Iasi pe Ionicã Dominte, al treilea decedat, inspector la Directia de Finante Bicaz si pe fiica acestuia, Ecaterina, care a supravietuit accidentului. Tot în aceastã masinã era si Andreea Amariei, în vîrstã de 13 ani, nepoata inspectorului, rãnitã foarte grav. Sotia economistului nãscuse prematur iar cei cinci mergeau la Iasi pentru a boteza bebelusul venit pe lume înainte de termen. ÃŽn urma „umflãrii muschilor“ posesorilor de Audi A8 si BMW, care se pare cã se întreceau pe sosea, au fost si alte victime. Culmea este cã soferul BMW-ului, Tudor Ciobanu, în vîrstã de 27 de ani si pasagera din dreapta, Mihaela Vitel, ambii din Iasi, urmau sã se cãsãtoreascã în acest sfîrsit de sãptãmînã. Tînãra este în comã, iar logodnicul ei se simte mai bine. Ancheta în acest caz va fi una de duratã, în conditiile în care vor trebui efectuate tot felul de expertize. De precizat cã acesta a fost unul dintre cele mai grave accidente de circulatie petrecute în anul în curs pe soselele din Moldova. De la începutul lui 2009 si alti nemteni au pierit în aceeasi zonã, consideratã „blestematã“ de cãtre localnici, ultimul fiind un preot romano-catolic din Roman, care fãcea naveta la Iasi, deoarece era profesor la Institutul Teologic. Acesta a atipit la volanul unui Renault Clio, fiind spulberat de un camion.

Articol afisat de 4984 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(A. MARCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de gyovy la data 15.08.2009 08:32
Moarte pentru moarte! Rudele celor morti,trebuie sa-si faca singure dreptate.
Ce doi nenorociti,au provocat prea multa durere,incat sa fie de ajuns vreo pedeapsa.Si nici macar nu vor fi pedepsiti de justitia noastra.Am curaj sa pun pariu cu oricine ca nu se va intampla nimic in acest sens.Sunt de acord ca e nenorocire cu conditiile in care se circula in aceasta tara,si ca infrastructura rutiera este demult depasita de ceea ce se cere,dar de aici si pana la a curma atatea vieti si a distruge destinele atator copii,sotii,parinti etc,e prea mult.Criminalii snobi care nu au gasit alt loc sa faca intreceri cu masinile lor,trebuie asasinati,fara nici o remuscare.
Ad�ugat de t_tina la data 27.08.2009 15:29
romania
m-am intors de curand din Romania si pot sa spun ca domina legea junglei pe dr.nationale....din pacate....
multi vor muri din greseala.....
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective