Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2009
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 22 August 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
SPORT EXTREM

SPORT EXTREM

• Costache Lupu, presedintele Clubului Sportiv Ecvestru Piatra Neamt a fost implicat într-un grav accident rutier • evenimentul a avut loc pe strada Mihai Viteazu din Piatra Neamt, iar din cercetãri a reiesit cã Lupu a adormit la volan • Liviu Floricel, fotbalistul Ceahlãului si-a fracturat mîna la un antrenament si va lipsi mult timp de pe gazon •

Sãptãmîna care tocmai se încheie a fost una neagrã pentru sportul nemtean, doi reprezentanti de marcã fiind loviti de ghinioane. Unul dintre ei este Costache Lupu, presedintele Clubului Sportiv Ecvestru Piatra Neamt, care a fost victima unui accident de circulatie. Ce-a dea doua „victimã“ este Liviu Floricel, fotbalistul echipei de fotbal Ceahlãul Piatra Neamt care si-a fracturat mîna si va lipsi de la meciurile echipei o perioadã destul de lungã de timp.
Costache Lupu, presedintele Clubului Sportiv Ecvestru Piatra Neamt, a fost grav rãnit într-un accident rutier petrecut joi searã, în jurul orei 23,50, pe strada Mihai Viteazu din Piatra Neamt. Costache Lupu se întorcea din comuna Podoleni, unde a avut de rezolvat niste probleme, la volanul unei autoutilitare Dacia. La putin timp dupã ce a intrat în Piatra Neamt, din cauza oboselii, conducãtorul auto a atipit la volan. ÃŽn aceste conditii, masina a pãtruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu patru autoturisme, care erau parcate în spatiul special amenajat. Rãnit serios, Costache Lupu a fost transportat de urgentã la Spitalul Judetean Neamt, investigatiile medicale arãtînd cã a suferit multiple traumatisme, dar si douã coaste fracturate. „Mã întorceam de la Podoleni, unde am avut de rezolvat niste probleme. Am intrat în Piatra Neamt, iar cînd coboram pe Calea Romanului am atipit la volan. Cred cã au fost cîteva fractiuni de secundã, pentru cã mi-am revenit repede, însã a fost prea tîrziu. Am încercat sã redresez masina, dar nu am reusit. Am ajuns pe contrasens, unde am intrat în coliziune cu mai multe autoturisme parcate. Am suferit mai multe contuzii si mi-am fracturat douã coaste. Medicii au confirmat cã nu am suferit alte leziuni grave. ÃŽn aceste conditii voi face tot posibilul sã fiu prezent mîine (n.n., astãzi) la baza hipicã, la competitia pe care o organizãm. Dacã va fi nevoie, voi merge si pe targã, numai sã fiu prezent“, a declarat Costache Lupu. Ghinionul este cu atît mai mare cu cît în acestã perioadã, la Piatra Neamt are loc Cupa României la Sãrituri peste Obstacole, competitie organizatã chiar de clubul condus de Costache Lupu. De altfel, în ultimele zile presedintele Bazei Hipice a depus eforturi substantiale pentru ca etapa de Cupa României sã se desfãsoare în bune conditii, însã toate acestea i-au indus o stare de obosealã ale cãrei urmãri puteau fi tragice.

Fotbalistul Floricel si-a fracturat mîna

Liviu Floricel, fotbalist la Ceahlãul Piatra Neamt, va lipsi din lotul echipei pentru mai mult timp, din cauza unui accident nefericit. „Jucãtorul a sãrit un gard si din neatentie a cãzut si acum are mîna în ghips. Nu se va putea antrena în urmãtoarele douã sãptãmîni“, a declarat Gelu Crãcanã, ofiterul de presã al FC Ceahlãul. Gurile rele au avansat însã si alte variante cu privire la accidentul care a dus la indisponibilizarea fotbalistului. Zvonurile care circulã prin oras vorbesc despre un accident al jucãtorului în cantonamentul echipei, accident care ar fi avut loc duminicã 16 august. Aceeasi cîrcotasi spun cã starea de sãnãtate a fotbalistului este mult mai gravã. Se pare cã în afara mîinii rupte, Floricel a suferit leziuni grave la coaste si la un picior, dar si la cap. Cît timp va sta fotbalistul pe patul de spital încã nu se stie cu sigurantã, însã este clar cã nu va intra prea repede în vederile lui Florin Marin. Fundasul nemtenilor a revenit în aceastã varã la Ceahlãul dupã o jumãtate de campionat petrecutã la Lotus Bãile Felix sub formã de împrumut, echipã pentru care a si înscris un gol în victoria cu Petrolul Ploiesti. Floricel a început campionatul actual pe post de rezervã, dar în meciul din etapa I, cu Steaua, a intrat în minutul 38, în locul accidentatului Andrei Vitelaru. Si-a fãcut datoria alãturi Forminte, pînã în minutul 80, cînd l-a scãpat din marcaj pe Kapetanos, grecul marcînd atunci golul de 1-0. A fost integralist la Galati, în acel 0-0, dupã care a bifat toate minutele partidei cu Dinamo Bucuresti, fiind unul dintre cei mai slabi de pe teren.

Articol afisat de 2175 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU; M. MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective