Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2009
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 31 August 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Ceahlãul se afundã pe propriile gafe (video)

Ceahlãul se afundã pe propriile gafe (video)

• galben-negrii au ratat cu Pandurii cît pentru toate cele 4 partide jucate anterior în Liga I • Sorin Cîrtu a felicitat Ceahlãul dupã meci, dar impresia nu tine de cald cînd pietrenii privesc clasamentul • Ceahlãul - Pandurii 1-2 (1-1), golurile fiind marcate Doicaru (‘23), respectiv Martinovic (‘19) si Nalati (‘53) •



„Ceahlãul a fost o surprizã plãcutã. Mi-a plãcut cum a construit si cum a încercat sã disloce apãrarea noastrã. Dintre nou-promovate ne-a pus cele mai mari probleme. Dacã merg pe drumul ãsta vor face lucruri frumoase în viitor“, a lãudat Sorin Cîrtu formatia lui Florin Marin. ÃŽncãlzesc însã pe cineva vorbele lui Sorinaccio? Se simte careva mai bine? Sigur nu. Oltenii au plecat de la Piatra Neamt lãudînd pe merit Ceahlãul, dar cu puncte în buzunar. Ratãrile imense ale lui Bãdescu sau Forminte, plus un 11 metri irosit din încãpãtînare de Fabbron au dus la porforarea portii lui Mingote doar o singurã datã. Galben-negrii sînt în coada ierarhiei, cu numai patru puncte din 15 posibile, iar de ieri stau în cantonament. Acesta este programul anuntat de Florin Marin pentru o echipã care pînã acum a adunat numai impresii frumoase si laude de la altii. Ceahlãul îl asteaptã acum pe Vitelaru sã se refacã, pentru a fi apt pentru jocul de la Brasov, de peste douã sãptãmîni, în timp ce Cebotaru si Sofroni au plecat spre echipele nationale ale Moldovei, respectiv, României, ultimul avînd actiune cu tricolorii din selectionata U-19.
Florin Marin nu a schimbat formula cîstigãtoare de la Medias, însã la pauzã l-a aruncat pe Savu între buturi pentru cã Rohetki s-a accidentat. Apoi l-a scos pe Onciu, care a jucat slab în centrul terenului, a intrat Gafita, care nu s-a remarcat aproape cu nimic, dupã care Fabbron a fost înlocuit cu Prodan. De aici Ceahlãul a jucat cu un om în minus, pentru cã Prodan iar nu a reusit nici o fazã prin care sã îsi ajute echipa.

Ratãri din start si pînã în final

Meciul a început cu faze de poartã în primele 10 minute. Forminte (‘6) a trimis peste transversalã, iar Basara (‘7) si-a încercat si el norocul, dar „capul“ sãu din 6 metri a fost pe directia lui Rohetki. Cãpitanul nemtenilor a mai ajuns o datã la finalizare, însã mingea lovitã din numai 4-5 metri a nimerit doar plasa lateralã în urma unei lovituri libere executate de Bãdescu si prelungite de Fabbron. Basara (‘11) si Onciu (‘14) au încercat sã schimbe tabela de la distantã, iar mingea lui Bãdescu din corner a trecut nestingheritã prin careul gorjean fãrã sã fie atinsã de vreun coleg de-al sãu. Ocaziile, mai mici sau mai mari, se rãzbunã în fotbal, iar în minutul 17 Pandurii a reusit un contraatac finalizat de Grecu. „Pandurul“ a scãpat usor de Burlacu si s-a duelat aerian cu Rohetki deasupra careului nemtean. A ajuns primul la minge, lovind-o cu capul si trimitînd-o spre poarta goalã. Apoi a urmat o ciocnire între cei doi jucãtori în timp ce Ichim a scos de pe linia portii în corner. Arbitrul Paul Unimatan, din Zalãu, a fluierat, arãtîndu-i mai întii galben lui Rohetki, dupã care a dictat loviturã liberã de la 18 metri pentru Pandurii. Dupã meci, observatorul pentru arbitri, Mircea Salomir, a spus cã trebuia penalty pentru oaspeti si eliminare lui Rohetki. Pandurii nu a suferit decît cã nu a rãmas cu un om în plus pe teren, deoarece Martinovic a executat perfect peste zid si a deschis scorul :0-1, min.19. Imediat, Ceahlãul a egalat. Barna a executat bine o loviturã liberã de la distantã, mingea a sãrit din rãdãcina barei la Doicaru, iar atacantul a bucurat tribuna: 1-1, min.23.
Prima reprizã nu a mai avut alt eveniment important, iar dupã pauzã, în minutele 50 si 52 Fabrron a trecut pe lîngã gol. Mai întîi, Achim a pãtruns si a pasat pe culoar brazilianului care a sutat, dar Mingote a respins cu destul noroc în corner. La faza imediat urmãtoare, Fabbron a pãtruns central si a sutat violent de pe la 20 de metri lãsîndu-l pe Mingote spectator. Numai cã mingea a trecut razant cu vinclul. Ocaziile s-au rãzbunat iar. Stancu a centrat de pe dreapta, iar Nalati, venit fãrã marcaj în careul pietrean, a lovit cu capul. Savu a îngenunchiat, la propriu, dupã care a scos balonul din plasã: 1-2, min.53. Bãdescu si Forminte (‘65) au avut alte sanse de gol, dar blocajele la timp ale oaspetilor l-au salvat pe Mingote, pentru ca Fabbron sã scoatã un penalty în minutul 65, sutul sãu fiind blocat cu mîna de un adversar. A executat tot el, desi Bãdescu era desemnat, în dreapta lui Mingote, la semiînãltime si nu foarte tare, numai bine pentru o paradã a portarului advers. „Va plãti Fabbron pentru încãpãtînarea sa. Nu el trebuia ã execute. Am tipat si eu la el, i-a zis si Bãdescu sã nu execute, si Forminte la fel, dar asa a fost sã fie“, a spus la final managerul Florin Marin. Gafita (‘76) si Bãdescu (‘79) au mai încercat si ei sã egaleze, dar tabela de rãmas 1-2.

Vezi video:

Articol afisat de 1641 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective