Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2009
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 11 Septembrie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlãul, în fieful liderului FC Brasov

• „Brasovul nu este un lider întîmplãtor“, avertizeazã antrenorul Mihai Ionescu • Cebotaru si Achim sînt apti pentru meci, iar de la gazde vor lipsi Nae Constantin si Mãldãrãsanu • titularul postului de portar este încã necunoscut •

Ceahlãul merge la Brasov pentru a înfrunta liderul clasamentului Ligii I în etapa VI-a. Galben-negrii lui Florin Marin vor înfrunta galben-negrii lui Viorel Moldovan, o formatie care nu a cunoscut înfrîngerea în actuala editie de campionat si care are al doilea atac al campionatului, dar si a doua defensivã. De asemenea, FC Brasov se laudã si cu doi jucãtori la echipa nationalã a României, Mihai Roman si Dãnut Coman, ambii lãudati dupã ultimele douã meciuri ale echipei tricolore. „ÃŽnfruntãm cea mai experiementatã echipã din Liga I, liderul la zi. Brasovul este o surprizã plãcutã, dar acest loc ocupat în prezent nu este unul întîmplãtor. FC Brasov are jucãtori cu multã experientã competitionalã si cu multe meciuri jucate în cupele europene“, a fost scurta caracterizare fãcutã de antrenorul Ceahlãului, Mihai Ionescu, pentru adversarul de disearã. Tehnicianul nemtenilor sustine cã nu se vede încã la FC Brasov mîna de antrenor a lui Viorel Moldovan, acutalul principal de sub Tîmpa, ardelenii evoluînd si acum dupã ideile lui Rãzvan Lucescu. „Viorel Moldovan nu a avut timpul necesar la dispozitie sã îsi impunã ideile de joc“, a precizat Ionescu. Lucrul acesta este sustinut si de George Sofronie: „Brasovul a rãmas cu jocul tactic învãtat de la Rãzvan Lucescu“.
Dificultatea meciului este datã si de faptul cã brasovenii au un moral foarte bun dupã primele 5 runde, iar seria de rezultate pozitive dã încredere mare acestei formatii.
„Noi am încercat în ultimele douã sãptãmîni sã îi facem pe jucãtori sã fie motivati si sã joace cu cea mai mare determinare, desi în fata lor va fi echipa de pe primul loc. Cred cã am si reusit asta si sper sã continuãm seria de rezultate bune în deplasare“, a completat Ionescu.
Ceahlãul va aborda meciul cu tot lotul valid. Vor merge si selectionatii Cebotaru sI Achim, care nu au jucat pentru Moldova, respectiv, România, în meciurile interntionale pentru care au fost convocati. De asemenea, Sofronie are sanse mari sã fie în teren din primul minut, în timp ce postul de portar este descoperit. Savu este iesit din formã, Rohetki acuzã dureri la umãrul drept dupã ciocnirea din jocul cu Pandurii Tîrgu Jiu, iar nou-venitul Lipitor nu este apt 100% din punct de vedere fizic. Astfel o sansã mare de a juca o are chiar si Hãrãgutã, jucãtor care în acest sezon competitional a evoluat numai la Ceahlãul II. De partea cealaltã, Viorel Moldovan nu îi va avea la dispozitie pe fundasul Nae Constantin si pe mijlocasul Marius Mãldãrãsanu, iar Mihai Roman este obosit dupã ce a jucat 90 de minute în România - Austria 1-1.
Programul complet al etapei a VI-a a Ligii I este urmãtorul: Pandurii - CFR Cluj, FC Brasov - Ceahlãul, Unirea Urziceni - Unirea Alba Iulia, Dinamo - Otelul, Gloria Bistrita - International Curtea de Arges, Rapid - SC Vaslui, Gaz Metan medias - Steaua, FC Timisoara - Astra Ploiesti, Poli Iasi - U Craiova.

Articol afisat de 1269 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective