Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2009
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 29 Septembrie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Evidenta populatiei functioneazã de ieri în Mall-ul primãriei

Mall-ul construit de Primãria Piatra Neamt are mai multã utilitate începînd de luni, 28 septembrie, dat fiind faptul cã la ultimele etaje ale acestei clãdiri functioneazã Serviciul Înmatriculãri, Permise si Examene de Conducere, Serviciul pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor si Stampile si Serviciul Public Comunitar Evidenta Persoanei Neamt (acesta din urmã la etajul patru). Deschiderea oficialã a avut lor la ora 9.30, dar clienti la cele douã ghisee, pentru cã de cãsãtorit nu s-a cãsãtorit nimeni ieri, erau de la începerea programului.
Din partea Prefecturii Neamt, la deschiderea oficialã a venit subprefectul Dan Vasile Constantin, care a declarat: „Dupã lungi asteptãri, am ajuns sã participãm la deschiderea oficialã a Serviciului Public Comunitar ÃŽnmatriculãri, Permise si Examane de Conducere, Serviciul Public pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor si Stampilelor si Serviciul Public Comunitar Evidenta Persoanei Neamt. Este o locatie modernã, cu toate facilitãtile pentru buna desfãsurare a activitãtii. La Piatra Neamt este unul dintre putinele locuri din tarã în care aceste servicii functioneazã în spatii largi, moderne. Salutãm initiativa Primãriei Piatra Neamt de a accepta mutarea serviciilor în acest spatiu. E un început si cred cã e posibil ca acest centru sã devinã centru de relatii cu publicul“. Mircea Pintilie, vicepresedinte al CJ Neamt, a spus cã prin mutarea serviciilor în Mall-ul primãriei e o îmbinare a plãcutului cu utilul. „Este frumos aici si era nevoie sã se mute serviciile comunitare în acest spatiu. E un loc plãcut, în care se pot plimba clientii în perioadele libere dintre momentele în care trebuie sã stea la ghiseu“, a spus vicele CJ.
Ionel Simionel, seful Permiselor, a spus cã la Mall s-a mutat si sala de examinare, care pînã acum a functionat la parterul unui bloc din Precista. „Spatiul este mai mare, ghiseele sînt mari si credem cã de acum clientii nostri vor fi si mai multumiti“. Constantin Roman, seful Pasapoartelor, a spus cã dupã mutare, activitatea serviului pe care îl reprezintã se desfãsoarã mult mai bine. „Intentionãm ca la finele lui octombrie, începutul lui noiembrie, sã introducem pasapoartele electronice, care se emit deja în judetele în care cererea este mai micã. Sper ca de acum, ceea ce ne-a lipsit dincolo sã avem aici. Si în principal spatiile largi, europene“, a spus inspectorul de politie Constantin Roman.

Articol afisat de 2956 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective