Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2009
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 30 Noiembrie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlãul, ghinion pe final de meci

• echipa nemteanã a ajuns la 8 meciuri fãrã victorie, sîmbãtã fiind egalatã în minutul 89 • Ceahlãul - International 2-2 (1-1) • au marcat Ferariu (‘17) si Cebotaru (‘81), respectiv Lazãr (‘2) si Voiculet (‘89) •

Ceahlãul a terminat la egalitate cu International Curtea de Arges si priveste cu îngrijorare spre ultimele douã jocuri din 2009 în care înfruntã campioana Unirea Urziceni si cîstigãtoarea Cupei Romîniei, CFR Cluj. A fost al optulea meci consecutiv al galben-negrilor în care nu au iesit de pe teren victoriosi. Ultima datã s-a întîmplat cu Gloria Bistrita, scor 2-1, la Piatra Neamt, pe atunci antrenor principal fiind Mihai Ionescu. Jocul de sîmbãtã s-a terminat 2-2. Este pentru a doua oarã la rînd cînd nemtenii înscriu de douã ori, însã tot de atîtea ori greselile defensive apãrute în ultimele 5 minute au dus la ratarea unor puncte meritate si extrem de importante. S-a întîmplat la Craiova, în minutul 86, la 2-2, cînd Vali Badea a profitat de faptul cã la un corner nu a fost marcat si a înscris pentru victoria oltenilor. Aproape acelasi lucru s-a întîmplat si cu Internationalul. La 2-1, în minutul 89, Rohetki a încasat un gol, iar Ceahlãul calculeazã acum si ajunge la concluzia cã a pierdut trei puncte în finalurile celor douã jocuri. Partea bunã a lucrurilor este cã acelasi lot cu care s-a început campionatul începe sã miste pe teren si sã joace ceva fotbal si în jumãtatea adversã. De asemenea, pentru prima datã de la disputele cu Steaua si Dinamo, Ceahlãul a fost si aplaudatã acasã. S-a întîmplat în cîteva rînduri sîmbãtã dupã amiazã, si nu numai atunci cînd elevii lui Gheorghe Multescu au înscris. Gafele din defensivã însã duc aproape de fiecare datã la goluri în poarta lui Rohetki, si astfel Ceahlãul plînge dupã puncte meritate.

Joc început de la 0-1

Teodor Crãciunescu a fluierat startul partidei, iar dupã numai cîteva zeci de secunde a fluierat iar repunerea mingii de la mijlocul terenului. „Sperietoarea deplasãrilor“ a înscris de la prima actiune în jumãtatea gazdelor, Cãtãlin Lazãr fiind la capãtul unei faze bine lucrate de colegii sãi, sutul sãu din interiorul careului fiindu-i fatal lui Rohetki: 0-1, min 2. Ceahlãul a iesit totusi repede din starea de soc de dupã primirea golului si a început sã punã presiune la poarta lui Marius Popa. A venit minutul 17, iar Ceahlãul a primit o loviturã liberã de la aproape 18 metri. Constantin Ferariu aratã tot mai des cã este un executant ideal al unor astfel de ocazii, iar sîmbãtã searã a trimis balonul la vinclu, fãrã nici o sperantã pentru Popa care a privit ca o stanã de piatrã cum balonul îi scuturã plasa: 1-1. Frãsineanu (‘23) a ratat tinta din interiorul careului nemtean, dupã care Rudison (‘34), titularizat pentru prima datã în formula gazdelor, a trimis si el peste transversalã. La pauzã, Multescu l-a aruncat în luptã pe Gafita în locul lui Doicaru, iar tînãrul atacant a adus parcã un plus de vigoare atacului nemtean. Rudison (‘62) îsi face din nou aparitia la finalizare, cu un sut de la distantã, dar Marius Popa este la post, dupã care Gafita (‘63) îl întinde si el serios din lateral dreapta pe acelasi portar, care respinge salvator. ÃŽn minutul 74, Rohetki plonjeazã frumos la sutul de la distantã al lui Frãsineanu, scotînd din vinclu, pentru ca în minutul 81 Bãdescu sã îsi facã din nou numãrul pe dreapta. Fostul gãlãtean a centrat în fata portii lui Popa, iar Cebotaru a marcat pentru 2-1.

„Domnul Teodor Crãciunescu si-a mai dat o datã în petic“

Ceahlãul se vedea la mai putin de zece minute de o victorie, însã a comis-o iar. International a continuat sã creadã, iar în minutul 89 Voiculet a prins un sut perfect de la peste 25 de metri, la coltul lung, fãrã sansã pentru Rohetki. „Aveam trei stoperi si trei jucãtori în fata lor. ÃŽn mod normal nu luam gol nici dacã jucam douã zile, dar, ca si la Craiova, din atîtia jucãtori nu a apãrut nici unul la gol. La gol se tineau unul pe altul, nu marcau adversarul. Mã bucur cã sîntem aplaudati, dar dacã n-ai puncte e degeaba“, si-a certat Multescu elevii la terminarea partidei. Tot oaspetii au mai ratat o ocazie, dar Zãgrean a trimis în plasa lateralã dupã o fazã „ametitã“ în careul gazdelor. Finalul a fost cu „rosu“, pentru cã un conflict între Vitelaru si un adversar s-a lãsat cu eliminarea fundasului nemtean. „Eram chiar cu ochii pe Vitelaru la faza cu eliminarea. El s-a dus sã ia mingea de la un jucãtor al oaspetilor, acela a fugit, iar Vitelaru l-a tras jos. ÃŽn cel mai nefericit caz, primea galben. Dar, în stilu-i caracteristic, domnul Teodor Crãciunescu si-a mai dat o datã în petic. El e original în multe decizii, si nu în sensul bun. ÃŽn prima reprizã a fost pur si simplu scandalos“, a fost comentariu lui Multescu la adresa arbitrajului. Urmãtorul meci al Ceahlãului va fi vineri, 4 decembrie, de la ora 16:00, în compania Unirii Urziceni.

Articol afisat de 1220 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective