Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2009
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 9 Decembrie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Spitalul salvat încã o datã de campania „SOS - Spitalul Neamt“

• cu 7 milioane de lei, donati în campanie, a fost asigurat micul dejun al bolnavilor pe trei zile • spitalul nu mai avea nici un leu pentru achizitionarea alimentelor iar pacientii erau cît pe ce sã rãmînã flãmînzi n

Donatiile generoase ale nemtenilor cu suflet mare fãcute în cadrul campaniei „SOS -Spitalul Judetean“ s-au dovedit a fi încã o datã salvatoare pentru bolnavii internati în unitatea sanitarã. Luni dupã amiazã, conducerea spitalului împreunã cu administratorul cãutau disperati solutii pentru a face rost de bani ca sã poatã cumpãra alimente de care era nevoie pentru micul dejun al bolnavilor. Erau necesare minime cantitãti de alimente din care sã poatã fi asiguratã hrana pacientilor timp de trei zile. Salvarea a venit încã o datã din donatiile fãcute în cadrul campaniei Monitorul de Neamt. Astfel, au fost oferite 7 milioane de lei spitalului iar din acesti bani s-au cumpãrat pîine, telemea, ouã, unt, ulei etc, alimente care vor asigura micul dejun al bolnavilor. „Sîntem în procedurã de organizare a licitatiei pentru achizitionarea de produse alimentare iar pînã cînd se vor finaliza aceste operatiuni nu avem nici un fel de fonduri ca sã cumpãrãm alimente. Dacã pentru prînz si cinã mai avem ceva stocuri de produse, pentru micul dejun nu mai aveam nimic si nu stiam cum sã facem ca sã punem ceva pe masã bolnavilor. Din fericire, datoritã donatiilor fãcute în campania dumneavoastrã am salvat încã o datã situatia. Credem cã pînã cel tîrziu la începutul sãptãmînii viitoare, lucrurile se vor rezolva deoarece procedurile de licitatie se vor finaliza. Multumim încã o datã celor care au dat dovadã de generozitate si au donat bani pentru spital si le sîntem recunoscãtori“ a declarat Radu Nãstasã, directorul logistic al spitalului nemtean.
Ultima donatie fãcutã în cadrul campaniei „SOS-Spitalul Judetean“ a fost fãcutã sãptãmîna trecutã de preotul Iulian Vasile, din Chintinici, orasul Roznov. Acesta împreunã cu enoriasii sãi au fost impresionati de soarta bolnavilor internati în spital si au donat pentru acestia suma de 7 milioane de lei. Iatã cã acum, acesti bani au folosit la hrãnirea a sute de pacienti care se aflã în suferintã, pe patul spitalului. Multi dintre bolnavi primesc alimente de acasã dar sînt si oameni care sînt sãraci, la mare distantã de casã sau nu mai au pe nimeni iar acestia depind în întregime de mîncarea, putinã asa cum e, oferitã de spital.
Campania declansatã de noi în urmã cu mai bine de o lunã nu s-a sfîrsit, spitalul are în continuare nevoie de ajutorul dumneavoastrã si de aceea toti cei care vor sã facã un gest de suflet sînt asteptati sã o facã. Scopul actiunii a fost acela de a veni în sprijinul pacientilor care erau si sînt si acum nevoiti sã-si cumpere la internare medicamentele si materialele sanitare necesare. Monitorul a pus la dispozitie douã numere de cont, unul în lei si unul în valutã la Credit Europe.

Conturile pentru donatii:

- RO83FNNB007902581073EU01 - cont pentru euro
- RO72FNNB007902581073RO03 - cont pentru lei
Societatea care detine conturile: SC Grupul de Presã Accent SRL,
RO: 14799189
Swift-ul bãncii (pentru transferul de valutã): FNNB RO BU.

Articol afisat de 1090 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Magda VASILACHE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective