Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2009
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 10 Decembrie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Moldocor, final de an pe 8

• echipa nemteanã a pierdut ultimul meci din 2009, în Sala Ceahlãul, cu 1-5 în avantajul celor de la Concordia Chiajna • golgheterul echipei este Nicu Mihai •

Moldocor Piatra Neamt face sãrbãtorile pe locul 8 în clasamentul Ligii I la fotbal în salã dupã ce a fost învinsã în etapa a 13-a a Ligii I, în Sala Ceahlãul, scor 1-5 (0-1), de Concordia Chiajna. Meciul a avut douã pãrti distincte, prima fiind la îndemîna gazdelor. Moldocor a jucat bine, a controlat disputa din teren si si-a creat ocazii mari de a marca în poarta uneia dintre cele mai puternice echipe din România. Chiajna a scãpat de gol primit în repriza întîi, desi Doltea, Dumitru si Nicu Mihai au avut ocazii foarte bune, dar a marcat la una din cele douã sanse avute. 0-1 la pauzã a fost scorul la care nemtenii mai sperau într-o surprizã. Pînã în minutul 30 însã, Concordia a fãcut diferenta, scor 0-3, si a permis gazdelor sã marcheze, Burcãcel reusind sã înscrie în poarta Chiajnei. Tot oaspetii au mai marcat de douã ori si ierneazã pe trei. ÃŽnfrîngerea la scor, coroboratã cu victoria Clujanei Cluj Napoca, 3-0 cu Poli Timisoara, aduce pe pietreni si pe clujeni la egalitate de puncte, 10. Clujana are însã un golaveraj mai bun, asa cã ocupã locul 7, în timp de Moldocor este pe 8. „Nu meritãm un banchet de final de an, pentru cã nu ne-am comportat, în ceea ce priveste rezultatele, asa cum ne-am propus. Cu 8 puncte în plus, si mã gîndesc aici cã trebuia sã avem victorii cu Galati, Cluj si Sfîntu Gheorghe eram pe locul 6, adicã în obiectiv“, a declarat Cristi Coroamã, antrenorul principal al Moldocorului.
Golgheterul echipei în aceastã editie de campionat este Nicu Mihai, autor a 13 goluri în tot atîtea etape. Originar din Galati, fotbalistul considerã cã va fi foarte greu ca Moldocor sã termine pe locul 6 în actualul sezon.
„United Galati este mai bunã ca noi la aceastã orã. Va fi foarte greu, dar ne vom bate pentru a ne îndeplini scopul“, a precizat fotbalistul. Celelalte rezultate consemnate în etapa 13 a Ligii I la fotbal în salã au fost: Olimpic 2003 Simeria - FC CIP Deva 2-6, Spicom Sfîntu Gheorghe - Design Construct Brasov 1-9, CSM Focsani - City’US Tîrgu Mures 2-8, ACS Odorheiu Secuiesc - United Galati 4-1, Clujana Cluj Napoca - Poli Timisoara 3-0.

Articol afisat de 1382 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective