Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2009
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Politica 10 Decembrie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

PDL, nemultumiri de campanie

• liderii judeteni ai PDL au prezentat un scurt istoric al problemelor cu care s-au confruntat în aceastã campanie electoralã •

Liderii filialei Neamt a PDL au punctat, ieri, cele mai importante evenimente care s-au derulat pe perioada campaniei electorale si imediat dupã anuntarea rezultatelor alegerilor din cel de-al doilea tur de scrutin. Dacã presedintele PDL Neamt, primarul Gheorghe Stefan, a vorbit despre situatia la nivel national, vicepresedintele Vasile Pruteanu a prezentat situatia pe judet. „PDL a anuntat cã vrea campanie electoralã constructivã, care sã îi determine pe oameni sã voteze corect si asa cum cred de cuviintã. ÃŽnsã PSD n-a avut nici o retinere în a recurge la violentã. O dovadã este primarul de Mãrgineni, Ioan Surdu, care are dosar penal pentru cã a lovit trei membre PDL. La lovituri a recurs si primarul de Doljesti, care are plîngere penalã pentru cã a produs violentã la Buruienesti. La Rotunda, Doljesti, pentru prima datã am cîstigat alegerile. Primarul are la masinã un numãr care vine de la numele lui Iisus si am auzit cã a predicat în bisericã despre una-alta, dar i-a fugit pãmîntul de sub picioare la alegeri. La Vãleni, primarul comunei si un grup de tigani l-au amenintat verbal pe colegul Mircea Pintilie, care a depus plîngere penalã la politie. Pe 8 decembrie, la Români, o masinã cu membri PDL a fost opritã în trafic de cãtre un cetãtean înarmat cu un topor. L-au gãsit politistii în barul care apartine primarului. La Piatra Soimului am vrut sã organizãm un concert, dar primarul a blocat terenul respectiv cu niste utilaje agricole. La Mãrgineni am vrut sã închiriem Cãminul Cultural pentru un spectacol, dar primarul a zis cã e blocatã locatia si am fi putut da spectacolul doar sîmbãtã, cînd nu se mai putea face campanie electoralã“, a declarat Vasile Pruteanu.
Liderul PDL, Gheorghe Stefan, s-a declarat multumit cã românii au ales acelasi presedinte care „ajutat de partidul sãu si de filiale a învins o coalitie monstruoasã, formatã din PSD, PC, PNL, PRM, UDMR, PNG si Partidul Verde, cãrora li s-au alãturat trusturi media si TVR, condusã de pesedistul Sasu. Este penibil sã mai vorbim de o posibilã fraudare, cîtã vreme Traian Bãsescu a luptat cu o asemenea opozitie“, a spus Gheorghe Stefan.

Articol afisat de 2365 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de Radu S la data 10.12.2009 12:56
Mincinosi penibili!
Acesti doi mincinosi nu spun de faptele lor :pachete impartite de PD-L in tot judetul (chiar dupa terminarea campaniei), turism electoral masiv,cumaparare de voturi, afisaj nelegal, emisiuni electorale pe 1 TV dupa terminarea campaniei.Pentru ce s-au vandut nemtenii:o sticla de ulei, 1kg de zahar,1 kg orez,1 kg faina, o bucata salam (expirat), o portocala (sau 6)si o duzina de chibrituri cu Zeus.Valoare pachete -aproximativ 1 milion dolari!O nimica toata, se vor recupera la prima licitatie de drumuri sau la tele-gondola!Sa furati bine!
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective