Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2009
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 15 Decembrie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Campania „SOS - Spitalul Judetean“ sensibilizeazã

Liliana Popa, jurist la BRD Neamt, a fost impresionatã de suferinta bolnavilor si a decis sã se implice • din proprie initiativã a demarat o actiune de sprijinire a spitalului •

Campania declansatã de Monitorul de Neamt pentru ajutarea Spitalului Judetean Neamt care în ultimele luni a traversat cea mai dificilã perioadã din punct de vedere financiar, continuã sã impresioneze oameni cu suflet generos. Astfel, ultima persoanã care s-a alãturat actiunii nostre este juristul Liliana Popa, angajatã a sucursalei BRD Neamt. „Mi-a atins sufletul campania dvs. „SOS Spitalul Judetean“, sînteti extraordinari, sincere felicitãri! Am hotãrît sã mã implic si eu în aceastã campanie, atît direct printr-o donatie pe care o voi face pentru sectia de chirurgie precum si indirect, prin atragerea altor donatori. ÃŽn acest sens, am trimis mai multe e-mail-uri cãtre cîteva companii si persoane fizice cu suflet din România si din strãinãtate (Orange, Vodafone, Baroul Neamt, cîteva companii farmaceutice, Andreea Marin, Mihaela Rãdulescu etc.), alãturi de link-ul cu campania din ziarul dvs. Sînt convinsã cã împreunã vom reusi si cã vom salva, poate, vieti. Cu multumiri si deosebit respect, jurist Liliana Popa“, scrie pietreanca cu suflet mare pe adresa redactiei noastre. Ulterior am aflat cã aceasta nu este la primul gest caritabil. De cîtiva ani încoace, ea a fãcut mici daruri de Crãciun si de Paste copiilor internati în spital. De aceastã datã, ea a cerut ajutorul colegilor sãi de serviciu din toatã tara si pe care i-a rugat sã doneze cît pot în sprijinul pacientilor internati în spital. „Recent, un coleg a necesitat o interventie chirurgicalã si cînd a ajuns în spital i s-a dat o listã cu ce trebuie sã cumpere. Din fericire, colegul meu a putut sã-si cumpere toate cele necesare dar sînt convinsã cã sînt foarte multi bolnavi care nu au aceste posibilitãti. Este pãcat sã rãmînem indiferenti la suferinta acestora si sã nu-i ajutãm, fiecare gest al nostru ar putea usura viata unui bolnav, de aceea vreau sã fac tot ce pot pentru a mã implica în aceastã campanie“ a declarat Liliana Popa.
Spitalul Judetean Neamt se zbate în continuare în sãrãcie, pacientii fiind nevoiti sã-si cumere medicamentele si materialele sanitare. De asemenea, în ultima sãptãmînã, nu au mai existat alimente pentru asigurarea micului dejun al bolnavilor. Masa acestora a fost asiguratã din donatiile fãcute în timpul campanie „SOS - Spitalul Judetean“. Si de acum încolo spitalul are nevoie de bani asa cã orice donatie, oricît de micã este mai mult decît bine-venitã. Pînã acum, în timpul campaniei „SOS - Spitalul Judetean“ s-au adunat peste 400 de milioane de lei vechi, cash sau servicii, precum si importante cantitãti de produse alimentare. Scopul actiunii declansate de Monitorul a fost de a veni în sprijinul pacientilor care erau si sînt si acum nevoiti sã-si cumpere la internare medicamentele si materialele sanitare.

Monitorul a pus la dispozitie douã numere de cont, unul în lei si unul în valutã la Credit Europe. Conturile pentru donatii:

- RO83FNNB007902581073EU01 - cont pentru euro
- RO72FNNB007902581073RO03 - cont pentru lei
Societatea care detine conturile: SC Grupul de Presã Accent SRL,
RO: 14799189
Swift-ul bãncii (pentru transferul de valutã): FNNB RO BU.

Articol afisat de 1482 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Magda VASILACHE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective