Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2009
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 29 Decembrie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ninsoarea întrerupe curentul la Tazlãu

• la Tazlãu, mai multe gospodãrii erau ieri nealimentate cu energie electricã, din cauza cãderii masive de zãpadã • pericolul de pe Bistrita a trecut •

Ninsoarea abundentã din ultima zi a sãptãmînii trecute si începutul acesteia nu a fãcut ca în Neamt sã se blocheze circulatia în vreo zonã, asadar neexistînd sectoare de drum înzãpezite sau cu circulatia pe un singur fir. Partea carosabilã este umedã, alternînd cu portiuni acoperite cu zãpadã frãmîntatã si tratatã cu material antiderapant cu grosimi de unul si doi centimetri. Utilajele celor douã societãti care asigurã deszãpezirea pe drumurile nationale si judetene, actionau ieri dimineatã, la ora 7 pe mai multe trasee din Neamt, pentru a se tine situatia sub control. Drumarii de la Sectia Drumuri Nationale Neamt actionau cu 21 de utilaje pentru mentinerea viabilitãtii cãilor de rulare prin rãspîndirea de material antiderapant pe DN 2 Roman - Miroslãvesti, DN 15 D Piatra Neamt - Roman - Crãiesti, DN 15 B Poiana Largului - Tîrgu Neamt - Cristesti, DN 15 C Piatra Neamt - Tîrgu Neamt - Tîrzia, DN 15 Bradu - Poiana Largului - Bicaz - Piatra Neamt - Costisa si pe DN 12 C Bicaz - Bicaz Chei. SC Drupo Neamt, societatea care administreazã drumurile judetene actiona ieri la prima orã cu sapte utilaje pentru îndepãrtarea stratului de zãpadã si rãspîndirea de material antiderapant pe DJ 155 I Tupilati - Tîrgu Neamt, DJ 208 G Hanul Ancutei - Unghi, DJ 208 G Girov - Unghi, DJ 156 A Roznov - Tazlãu, DJ 157 C Viisoara - Bisericani, DJ 155 H Mãnãstirea Bistrita si pe DJ 157 B Pîngãrati Castel, unde o autolamã împrãstia material antiderapant. Celelalte utilajele de la Sectia Drumuri Nationale Neamt si SC Drupo Neamt SA sînt în baze pregãtite pentru a interveni conform planurilor operative.
În urma ninsorii cãzute a fost afectatã o linie de medie tensiune cu trei posturi de transformare, din localitatea Tazlãu, aceasta nefiind alimentatã cu energie electricã. Echipele E-ON actionau în cursul zilei de ieri pentru remedierea defectiunilor.
Pericolul de inundatii de pe rîul Bistrita atrecut, însã autoritãtile monitorizeazã în continuare zona. „ÃŽn acest moment se poate spune cã nu mai existã nici un pericol de inundatii în cele trei comune de pe Valea Bistritei. Bistrita curge liber si nu sînt probleme. Autoritãtile monitorizeazã permanent zona, asa cum se procedeazã de altfel în fiecare iarnã. Cum prognoza meteo aratã cã temperaturile vor fi pozitive, înseamnã cã vom avea liniste. Sperãm ca temperaturile sã nu mai scadã atît de mult, pentru a nu favoriza aparitia fenomenului de zãpor“, a declarat cãpitanul Iulian Jugan, purtãtorul de cuvînt al Inspectoratului pentru Situatii de Urgentã Neamt.

Articol afisat de 1374 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(S. TÃRNÃ; D.MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective