Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2010
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 15 Ianuarie 2010
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Au fost asteptati dar n-au mai ajuns la Ceahlãul

• Vasile Buhãescu, jucãtorul lui Marius Lãcãtus la FC Vaslui a primit acceptul clubului sã vinã la Piatra Neamt • n-a mai ajuns la testul de ieri • tot pentru probe mai trebuiau sã vinã si fundasul Neven Markovic si atacantul Hristijan Kirovski •

Ceahlãul Piatra Neamt s-a arãtat interesatã de serviciile unor fotbalisti din Liga I, componenti ai echipei FC Vaslui. Atacantul Vasile Buhãescu (foto), în vîrstã de 22 de ani, era asteptat ieri la Piatra Neamt pentru a fi testat si pentru a se discuta un eventul transfer.
„Pînã la aceastã orã (n.r. - ora 13:00) jucãtorul nu a ajuns la Piatra Neamt pentru a-l vedea la lucru. Dacã vine va juca în meciul programat astãzi (n.r.), dacã nu, vom vedea unde este si dacã mai vrea sã ajungã la noi. FC Vaslui ar vrea sã ni-l dea pe Buhãescu sub formã de împrumut, dar noi vrem sã-l cumpãrãm. Vom vedea ce se va întîmpla, dar sperãm sã ajungem la un acord cu cei de la Vaslui“, a declarat Gheorghe Multescu despre jucãtorul echipei lui Adrian Porumboiu, grupare care a terminat turul Ligii I pe locul 6, cu 30 de puncte acumulate în 17 meciuri, din care 3 la Piatra Neamt. Dacã Buhãescu vine la Ceahlãul, atunci numãrul noilor veniti la echipã creste la patru, dupã ce nemtenii au fost impresionati de fundasul stînga Alexandru Dragomir, mijlocasul dreapta Cãtãlin Tudor si mijlocasul central Sasha Stevic. Ceahlãul cautã în continuare un atacant, un portar si un fundas central, posturi pe care Gheorghe Multescu le considerã încã neacoperite. Vasile Buhãescu a debutat în 2005 în Liga I, pe vremea cînd galben-verzii erau antrenati de Mircea Rednic, si a fost vãzut cã o mare sperantã a fotbalului românesc. Primul gol în Liga I a fost împotriva celor de la Rapid Bucuresti, iar în 2008 a fost dorit de Steaua, dar patronul Porumboiu a refuzat oferta ros-albastrilor. Ceahlãul mai astepta si alti doi jucãtori care în toamna lui 2009 s-au aflat sub comanda lui Marius Lãcãtus la FC Vaslui. Gheorghe Multescu stia cã trebuie sã îi vadã la lucru si pe fundasul sîrb Neven Markovic (22 de ani) si atacantul macedonean Hristijan Kirovski (24 de ani). Asta miercuri dupã amiazã, pentru cã ieri nimeni nu mai avea cunostintã de locul în care se aflã cei doi ex-iugoslavi. Ei fac parte din grupul de jucãtori la care Marius Lãcãtus a renuntat înaintea primului cantonament al anului pe care îl va întreprinde FC Vaslui. Markovic a mai jucat în carierã numai în Serbia, iar Kirovski a evoluat în campionatele Macedoniei, Serbiei, Rusiei, Ucrainei si Ciprului.
Galben-negrii îsi continuã cantonamentul în care efectueazã cîte douã sau trei antrenamente pe zi, iar duminicã va juca primul amical al anului. Vine FCM Bacãu, echipã pregãtitã de Gheorghe Poenaru, pentru un joc pe care si conducerea clubului vrea sã îl urmãreascã, în frunte cu Gheorghe Stefan, care a promis cã va reveni lîngã Ceahlãul dupã scandalurile cu arbitri din tur, cînd nemtenii au fost „ajutati“ sã piardã la FC Brasov, la U Craiova si cu Unirea Urziceni, pe propriul teren. „Grosul“ meciurilor amicale pentru galben-negri înainte de startul returului va fi în Turcia, în cantonamentul din Antalya, acolo unde Multescu vrea sã-si vadã elevii în mãcar sase jocuri cu adversari puternici.

Articol afisat de 1405 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective