Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2010
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 2 Februarie 2010
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Secundul Ceahlãului nu vrea „principal“ în Turcia

• Yuksel Yesilova a discutat cu Gigi Multescu si Ioan Mironas oferta de la Manisaspor si a preferat sã rãmînã la gruparea românã • nemtenii mai au trei meciuri de jucat în cadrul cantonamentului din Antalya • Ceahlãul II a intrat în cantonament •

Ceahlãul Piatra Neamt se va baza în continuare pe serviciile turcului Yuksel Yesilova, care a primit o ofertã de a deveni antrenor principal în Superliga Turciei, la Manisaspor. „Turbo“ a refuzat gruparea de pe locul 15 în campionatul din „Tara Semilunei“, în urma unei discutii purtate cu Gheorghe Multescu si Ioan Mironas.
„Am primit o ofertã de la Manisaspor, dar îmi continui activitatea la Ceahlãul. Am început o treabã aici si cred în continuare cã ne putem salva de la retrogradare. Am vorbit cu Gigi Multescu si Ioan Mironas si am stabilit sã rãmîn“, a declarat Yuksel Yesilova, antrenorul secund al Ceahlãului. Turcul a mai lucrat în carierã la multe echipe, ca preparator fizic la Ajax Amsterdam, FC Koln, Hertha Berlin sau Steaua Bucuresti, dar a si fost principal la Giresunspor, tot în prima divizie turcã.
Ceahlãul a intrat în a doua sãptãmînã de cantonament în Antalya si astãzi va juca al patrulea meci amical din cele sase programate. Numele adversarei de astãzi este FK Sutjeska, din Muntenegru, acolo unde ocupã locul 8 în prima divizie a fostei republici iugoslave. Lotul lui FK Sutjeska este format numai din jucãtori muntenegreni, iar cel mai cunoscut care a îmbrãcat tricoul acestei formatii este Mirko Vucinic, atacant care evolueazã pentru AS Roma, acolo unde este coleg în prezent cu Bogdan Lobont si cu Adrian Pit. Pentru Gheorghe Multescu si colaboratorii sãi va fi o nouã ocazie sã vadã la lucru lotul deplasat în Turcia, dar si a jucãtorilor pe care i-au mai adus pentru a fi testati de Ceahlãul. Galben-negrii au jucat pînã acum în Antalya alte trei meciuri, iar bilantul este unul negativ. Douã înfrîngeri a înregistrat Ceahlãul, ultima fiind duminicã, 31 ianuarie, în fata croatilor de la NK Osijek, scor 0-1. Cealaltã înfrîngere s-a consemnat în dauna ucrainienilor de la Volskra Poltava, 1-6, în timp ce singura victorie s-a obtinut cu Geyoungnam, din prima divizie din Coreea de Sud. A fost 1-0 pentru nemteni, singurul gol fiind marcat de Sofronie (‘80). Urmãtoarele meciuri ale Ceahlãului vor fi pe 4 si 7 februarie, dupã care delegatia pietreanã se va întoarce acasã. Mai trebuie spus cã Jimmy Mulisa a ajuns si el în cantonament în Antalya si cã vremea le pune mari probleme moldovenilor în cantonament, deoarece plouã foarte mult, iar terenurile de antrenament sînt uneori greu de folosit.
Ceahlãul II a intrat si el în cantonament la finalul sãptãmînii trecute, iar stagiul îl desfãsoarã în Piatra Neamt. Ovidiu Marc, Valentin Avãdanei si Iordache Puricã le-au pregãtit elevilor zile cu cîte douã sau trei antrenamente, iar la finalul perioadei, pe 5 februarie, încã un meci amical, tot cu Petrotub Roman. Ceahlãul II si Petrotub s-au întîlnit pe 29 ianuarie 2010, iar romascanii au cîstigat cu 5-0 (3-0).

Articol afisat de 1494 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective