Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2010
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 8 Februarie 2010
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

HCM Roman, victorie fãrã istoric

Echipa Handbal Club Municipal Roman a zdrobit, pe teren propriu, sîmbãtã, 6 februarie, pe Stiinta Municipal Bacãu, într-un meci care a debutat de la ora 11, la Sala polivalentã, începînd, astfel, cu dreptul, returul actualei editii a Ligii Nationale. Scorul final, 35-18, precum si cel de la pauzã, 17-10, nu prea lasã loc de interpretãri, mai ales cã adversara fetelor pregãtite de tehnicienii Cornel Bãdulescu si Dan Moisii este pe ultimul loc în clasament, obtinînd doar un punct în 14 meciuri. Astfel, romascancele si-au consolidat pozitia a doua în clasament, dupã Oltchim, gratie golaverajului. Fetele de la HCM au în continuare si cea mai bunã apãrare din Ligã, încasînd 287 de goluri si înscriind de 375 de ori. Ceea ce, pentru multi, pãrea o utopie la începutul actualei stagiuni, anume calificarea într-o competitie europeanã, este foarte aproape sã se întîmple. Foarte interesant este cã s-ar putea, în acest an, sã o vedem pe HCM Roman chiar în Liga Campionilor, dacã se va mentine pe acelasi trend. Urmeazã, totusi, meciuri foarte dificile, mai ales în deplasare, în compania principalelor contracandidate la accederea în întrecerile internationale. Primul test va fi, de altfel, sîmbãta viitoare, cînd romascancele vor merge la Cluj, pentru meciul cu Jolidon din localitate, echipã de pe pozitia a treia în clasament, cu tot atîtea puncte, 21, cît si nemtencele.
„Despre partida cu Bacãul nu pot fi foarte multe de spus. Am jucat bine si am dominat de la un capãt la celãlalt. Este bine cã nu au survenit noi accidentãri, în afarã de Olariu, Tita si Mazur si ne bucurãm cã fetele aratã o formã bunã. Ne-au suprins, oarecum, rezultatele unor alte formatii cu pretentii, cum ar fi Brãila, care a capotat la Buzãu sau înfrîngerea Zalãului, în deplasare la Resita. Continuãm pregãtirea si sperãm cã etapele urmãtoare ne vor gãsi pe acelasi loc“, a declarat tehnicianul principal al romascancelor, Cornel Bãdulescu. Etapa a XIV-a, de sîmbãtã, a fost una plinã de suprize, prin prisma rezultatelor: SM Cetate Devatrans - Rulmentul Urban Brasov 32-25 (15-10); HCM Buzãu - HC Dunãrea Brãila 24-22 (12-12); Tomis Constanta - Universitatea Jolidon Cluj 26-30 (13-15); Universitatea Resita - HC Zalãu 24-23 (12-11); HCM Stiinta Baia Mare - Rapid CFR Bucuresti 33-25 (14-13), meciul dintre Otelul Galati si Oltchim Rîmnicu Vîlcea fiind reprogramat. Dupã campioanele en-titre, de la Oltchim, lupta la vîrful clasamentului se duce între Roman, Cluj, Zalãu, Baia Mare, Brãila si Constanta.

Articol afisat de 1415 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(A. MARCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective