Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2010
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Politica 9 Februarie 2010
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Protest : Ioan Munteanu renuntã la Thailanda

Protest : Ioan Munteanu renuntã la Thailanda

• parlamentarul nemtean refuzã sã mai meargã în tara asiaticã • de vinã ar fi presa care a criticat deplasarea • „Protestez în felul acesta fatã de reactia presei, care a criticat dur aceastã deplasare în interesul României, si fatã de conducerea Camerei Deputatilor“, a declarat deputatul Ioan Munteanu, care este presedintele Grupului interparlamentar român •

Deputatul Ioan Munteanu a renuntat la a mai merge în Thailanda, la sesiunea de primãvarã a Adunãrii Uniunii Interparlamentare. Luni, 8 februarie, a fost termenul limitã pînã la care putea lua o decizie în sensul valorificãrii sansei de a vedea orasul Bangkok sau nu. „Am decis sã nu mai merg. Protestez în felul acesta fatã de reactia presei, care a criticat dur aceastã deplasare în interesul României, si fatã de conducerea Camerei Deputatilor“, a declarat presedintele Grupului interparlamentar român, deputatul Ioan Munteanu.
Fostul presedinte al PSD Neamt ar fi fost unul dintre cei sase parlamentari români care în perioada 25 martie - 3 aprilie ar fi trebuit sã fie la Bangkok, în Thailanda, la sesiunea de primãvarã a Adunãrii Uniunii Interparlamentare. Initial, echipa parlamentarã era formatã din zece senatori si deputati si doi functionari ai Parlamentului, dar dupã discutii iscate pe tema cheltuielilor care trebuie suportate pentru deplasare, numãrul celor care vor vedea Thailanda s-a redus la sase, iar mai nou, la cinci. „S-a fãcut atîta vîlvã pe nedrept. Dacã mergeam echipa completã, reuseam sã participãm la toate sedintele care se tin pe comisii. ÃŽntrunirile au loc zilnic, de la ora 9 la 18, cu o pauzã de 60 de minute la prînz. Pãrerea mea este cã trebuie sã analizãm bine: decît sã ne plãtim degeaba contributia ca tarã, pentru cã nu avem reprezentativitate totalã, mai bine ne retragem de tot si gata“, a mai spus Ioan Munteanu. Grupul interparlamentar român este afiliat la Uniunea Interparlamentarã, care include grupurile din 153 de tãri ale lumii.
Anual, pe lîngã foarte multe actiuni realizate de cãtre Uniunea Interparlamentarã se mai desfãsoarã si douã sesiuni foarte importante, una de primãvarã si una de toamnã, pe aceeasi procedurã ca si în cazul ONU. Sesiunea de primãvarã din 2009 s-a tinut în Etiopia, dar parlamentarii români nu au ajuns pentru cã nici o firmã de profil nu le-a asigurat viata în conditii de oarecare nesigurantã nationalã etiopianã. S-a mers însã astã toamnã, la Geneva, dar la sesiune au participat doar trei parlamentari români, unul dintre ei fiind Ioan Munteanu.

Articol afisat de 1952 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de dispeceru la data 09.02.2010 10:03
nene parlamentarule
daca aveam si noi presa serioasa (a noastra e ocupata sa ne bage pe gat toate boarfele chipurile ca ar fi "vedete" si sub-cultura cat cuprinde), ar fi venit dupa tine si te-ar fi filmat cum stai cu burta la soare pe bani nostri. atunci sa fi vazut cum dadeau cu tine de pamant.oare ce mai spuneai?
auzi tu la ei, la etiopia stramba din nas vor doar elvetia si thailanda!
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective