FC Botosani s-a poticnit la Roman
• într-un amical pe „Constantinescu Nehoi“, FC Botosani, echipã de Liga a II-a, nu a reusit sã înscrie în poarta romascanilor • elevii lui Costel Enache se pregãtesc de o altã confruntare interesantã, cu FCM Bacãu • Echipa Sport Club Municipal (SCM) Petrotub Roman a reusit, cu foarte multi tineri în formatie, un nou rezultat interesant, miercuri, 10 februarie, în compania echipei FC Botosani. Partida, jucatã pe Stadionul „Constantinescu Nehoi“, s-a încheiat 0-0, fiind consideratã o reusitã pentru gazde, care sînt cu un „grad“ sub adversari. „Nordicii“ au venit la malul Moldovei sub comanda lui Cristi Popovici cu gîndul cã nu vor avea parte de o opozitie prea durã, însã s-au înselat. Elevii lui Costel Enache nu au avut altceva de fãcut decît sã joace dezinvolt, acestia dominînd terenul o mare parte a meciului. „S-a vãzut, în acest meci, faptul cã bãietii au pus osul la treabã. S-a muncit în special din punct de vedere fizic, mai ales cã terenul era acoperit de zãpadã. Mã bucurã faptul cã bãietii au scos acest egal, în fata unei formatii care ridicã permanent pretentii în esalonul al doilea. Mai mult decît atît, în prima parte a meciului, ne-am creat vreo trei ocazii foarte clare de gol, din pãcate nefructificate. Am fost si dominati, pe final de meci, însã defensiva si-a spus cuvîntul“, a declarat antrenorul Costel Enache. Acesta a mai mentionat cã îsi doreste ca tinerii pe care îi pregãteste sã îsi mentinã acelasi tonus si în perioada urmãtoare, deoarece se anuntã un retur foarte greu în Seria I a Ligii a III-a la fotbal. Astãzi, 12 februarie, elevii lui Costel Enache vor avea un nou test, în compania jucãtorilor de la Poli II Iasi, în deplasare. „Vrem, în ciuda vremurilor de crizã, sã îi capacitãm pe cît se poate pe sportivi. Urmeazã sã jucãm cu Iasiul, dupã care va veni un alt test. Am stabilit, deja, termenii în care vom evolua în compania FCM Bacãu. Cãutãm adversari cît mai valorosi, pentru cã asa ne putem da seama unde ne situãm, exact“, a mai mentionat antrenorul Costel Enache.
|