Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2010
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 17 Februarie 2010
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
SRI-ul, mãtusa si „bomba“ studentei din Danemarca

SRI-ul, mãtusa si „bomba“ studentei din Danemarca

• un pachet în care se afla un ceas electronic, o cãmasã de noapte si o felicitare, a pus pe jar autoritãtile • „alarma“ a fost datã de un angajat al centrului Tranzit din cadrul Postei Bacãu • omul s-a speriat în momentul în care a auzit ticãitul ceasului • pachetul, expediat de o nemteancã, studentã în Danemarca, era destinat mãtusei sale din comuna Tarcãu •

Un pachet, în care se aflau un ceas electronic, o cãmasã de noapte si o felicitare, l-a speriat de moarte pe un angajat al Centrului de Tranzit din cadrul Directiei de Postã Bacãu. Bãnuind cã în interior se aflã o bombã cu ceas, Gheorghe P. nu a mai stat pe gînduri si a sunat la Politie. Suspiciunea a fost întãritã si de faptul cã pe pachet era trecut numai numele destinatarului, respectiv o femeie din comuna Tarcãu. Gheorghe P. le-a spus politistilor cã a identificat un colet, expediat din Danemarca, pe care nu era mentionat expeditorul, si care în momentul manevrãrii a început sã emitã un ticãit electronic. Angajatul a mai precizat cã pachetul a fost scanat de lucrãtorii Postei, însã nu s-a putut stabili clar ce se aflã în interior si tocmai de aceea s-a cerut ajutorul autoritãtilor. Ca urmare a sesizãrii fãcute, la fata locului s-au deplasat de urgentã reprezentanti din cadrul Serviciului Român de Informatii, pompieri si politisti care au asigurat zona pentru efectuarea interventiei. Zona în care se aflã oficiul postal de lîngã garã a fost împînzitã de echipe de ordine care au interzis accesul cetãtenilor în apropiere. Genistii au scanat si ei pachetul suspect cu raze X si au hotãrît sã nu desfacã pe loc coletul. Operatiunea a durat mai bine de 2 ore pînã ce echipajul de la seviciul pirotehnic al SRI a ridicat coletul în conditii de sigurantã si l-au dus într-un poligon special pentru a-l distruge.
„ÃŽn urma verificãrilor s-a constatat cã, respectivul colet este o cutie din carton avînd ca destinatar o persoanã din judetul Neamt.
ÃŽn urma controlului tehnic-pirotehnic s-a constatat cã pachetul contine un ceas electronic de masã, o cãmasã de noapte si o felicitare. Din verificãri s-a mai stabilit faptul cã respectivul colet a fost expediat de cãtre Smãrãndita T., studentã la un curs de masterat în Danemarca, pentru bunica ei Elena G., cu ocazia zilei de nastere“, se aratã în comunicatul oficial al politistilor.

Articol afisat de 2239 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D.MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective