Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2010
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 17 Februarie 2010
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Politistii s-au „rãzbunat“ pe glumetul impertinent

• individul este cercetat sub aspectul comiterii infractiunii de înselãciune • Alexandru Ciobanu a fãcut o comandã de pizza pentru politistii care efectuau cercetãri la casa de pariuri jefuitã de un necunoscut •

Atinsi puternic la orgoliu, politistii nu s-au lãsat si au reusit sã-l identifice pe un individ care, neavînd ce face, a încercat sã-si batã joc de ei. Este vorba de persoana care în seara de 11 februarie le-a trimis politistilor care efectuau cercetarea la fata locului în cazul jafului de la casa de pariuri din Piata Kogãlniceanu, douã pizza. Cu ajutor si din partea structurilor de informatii, mai exact a Serviciului de Informatii si Protectie Internã, oamenii legii au dat de urma glumetului. Acesta se numeste Alexandru Ciobanu, în vîrstã de 33 de ani, si este din Iasi, însã locuieste fãrã forme legale în comuna Pîngãrati. Din cercetãri a reiesit cã Ciobanu este angajat la Pizza 66, care se aflã în imediata apropiere a locului în care s-a comis jaful. „Era de serviciu în seara respectivã si cînd a vãzut lumea adunatã, dar si multi politisti la casa de pariuri s-a interesat ce s-a întîmplat. Dupã ce a aflat despre ce este vorba a sunat la un post central de televiziune si a anuntat cã la Piatra Neamt a avut loc un jaf. Ulterior, a vãzut trecînd prin zonã o masinã de la o altã pizzerie si atunci s-a gîndit sã-si batã putin joc de concurentã, dar si de politisti. A sunat la pizzeria respectivã si a dat comandã pentru douã pizza, cerînd sã fie aduse pe o adresã de pe strada Mihai Eminescu. Cînd a fost sunat de cel care trebuia sã-i livreze cele douã pizza, individul i-a spus sã le aducã la casa de pariuri din Piata Kogãlniceanu unde tocmai se înregistrase tîlhãria si sã ofere pizza politistilor“, ne-a declarat un ofiter nemtean. Cînd curierul le-a spus politistilor cã le-a adus pizza, oamenii legii si-au dat seama cã au de-a face cu o glumã proastã. Au luat datele de la angajat, respectiv numãrul de telefon folosit de glumet, dupã care si-au vãzut de treabã. Informatiile obtinute au fost folosite si au dus la identificarea autorului farsei. „El nu s-a ascuns, chiar s-a distrat împreunã cu colegii sãi de gluma pe care a fãcut-o. Dupã ce a fost identificat si-a recunoscut fapta fãrã probleme“, a completat ofiterul.
Ciobanu a crezut cã scapã de rãspundere si nu va fi prins dacã distruge cartela, însã s-a înselat. Acum el va fi cercetat pentru înselãciune produsã în dauna pizzeriei la care a comandat produsele pe care le-a trimis politistilor.

Articol afisat de 2124 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de gyovy la data 17.02.2010 07:19

Ad�ugat de mickey999 la data 17.02.2010 23:28
@gyovy
Batzi cimpii si-i bati tare de tot.
Imbecilitatea si prostia trebuie sa inceteze.Ideea pe care ar fi trebuit s-o prinzi ar fi urmatoarea:Politia a demonstrat ca detine suficiente mijloace si metode pentru investigarea "glumelor proaste" facute prin intermediul mijloacelor "electronice".Din nefericire au trebuit sa "demonstreze" chestia asta nu pentru "spalarea imaginii" ci pentru a-ti arata si tie, "gyovy", ca pot rezolva urgent asemenea cazuri chiar si atunci cind probabil pe rol sint cazuri mult mai complexe. Ei bine uite ca au facut-o si pe asta,iar tu ar fi trebuit sa intzelegi ca nu e vorba de o "razbunare" asa cum autorul articolului a scris ca un timpit ci pur si simplu ca sa-ti demonstreze tie si altora ca tine ca sintetzi protejatzi "deshteptilor" in aceeasi maniera occidentala pe care cu 10 ani in urma o doreati si acum faceti mishtouri.
De-altfel am citit toate comentariile tale de vreun un incoace si tare mi-e teama ca tu esti "Gigi-Contra" reprezentantul retardatilor.
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective