Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2010
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 17 Februarie 2010
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Gheorghe Popescu, sef al Administratiei Fondului National de Mediu

• acesta a mai fost sef al ANL • Vlad Marcoci rãmîne pe o functie inferioarã în cadrul Administratiei Fondului National de Mediu • „Motivele care au stat la baza înlocuirii din functie a domnului Vlad Marcoci nu-mi sînt cunoscute“, a declarat secretarul de stat Gheorghe Popescu

„Monitorul Oficial“ care va apãrea astãzi va avea o însemnãtate deosebitã pentru cîtiva nemteni. Primul este Gheorghe Popescu (foto), cel care în baza celor apãrute în „Monitorul Oficial“ al României va deveni presedinte al Administratiei Fondului National de Mediu. Afectat de prevederile din monitor va fi si Vlad Marcoci, nemteanul care va fi înlocuit cu Gheorghe Popescu. Rocada este greu de explicat, desi este cunoscutã în rîndul pedelistilor nemteni, dar acestia evitã sã ofere amãnunte. A fãcut însã declaratii cel ce este noul sef al Administratiei Fondului National de Mediu, care s-a arãtat totusi retinut în afirmatii: „Deocamdatã au fost discutii, nu este nimic oficial, prefer sã astept întîi sã aparã ordinul de numire în functie. Din cîte am înteles, acest ordin a fost deja semnat de primul ministru si s-ar pãrea cã va apãrea chiar astãzi în «Monitorul Oficial». Nu stiu cum de s-a ajuns sã fiu numit în aceastã functie, dar eu am fost întrebat de cãtre ministrul Mediului dacã as fi interesat sã preiau sefia Administratiei Fondului National de Mediu, avînd în vedere cã îmi cunoaste activitatea si am colaborat întotdeauna foarte bine cu reprezentantii tuturor institutiilor. Am fost de acord si astfel s-a ajuns la aceastã schimbare. Deocamdatã mã aflu în continuare la Ministerul Dezvoltãrii unde ne luptãm cu diverse proiecte europene. Motivele care au stat la baza înlocuirii din functie a domnului Vlad Marcoci nu-mi sînt cunoscute“, a declarat secretarul de stat Gheorghe Popescu.
Gheorghe Stefan, primar al municipiului Piatra Neamt si presedinte al Partidului Democrat Liberal filiala Neamt, a declarat cã nu cunoaste nici un amãnunt legat de rocada celor doi nemteni, sustinînd cã decizia apartine întru totul premierului Emil Boc si ministrului Borbely.
Vlad Marcoci nu a atacat pe nimeni, arãtînd cã nu este supãrat de decizia luatã de superiorii sãi. „Nu este nimeni de neînlocuit. Si avînd în vedere experienta domnului Gheorghe Popescu, sînt sigur cã va face o figurã frumoasã si cã lucrurile vor merge bine în continuare la Administratia Fondului National de Mediu. Voi rãmîne si eu în cadrul administratiei, pe o functie inferioarã, pentru cã am demarat foarte multe proiecte importante si mã intereseazã sã le duc la bun sfîrsit“, a declarat Vlad Marcoci.

Articol afisat de 2900 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(S. TÃRNÃ, M. VASILACHE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective