Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2010
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Alte Titluri 22 Februarie 2010
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Oana Zãvoranu a urinat pe masinã de frica vrãjilor

Nebunia unora depãseste limitele cu care ne-am obisnuit în general. Desi Oana Zãvoranu si-a fãcut un obicei din a tine capurile de afis ale ziarelor de scandal cu fel de fel de peripetii si certuri, ceea ce i s-a întîmplat în urmã cu cîteva nopti este mai mult decît ce i s-a petrecut pînã acum. Sãptãmîna trecutã, joi noapte, vedeta a fost protagonista unui episod deopotrivã hilar si terifiant. ÃŽn jurul orei unu, la usa ei a bãtut un politist care a înstiintat-o cã, trecînd prin fata blocului, a observat pe capota masinii sale ceva ciudat. Cînd s-a apropiat a realizat cã era o gãinã moartã, asemenea celor din galantarele supermarketurilor. Desi la prima vedere pãrea doar o glumã nesãratã a unui admirator ticnit, Oana i-a dat o conotatie de-a dreptul dramaticã, sustinînd cã biata pasãre fusese obiectul unui ritual satanic. Convinsã cã cineva îi face vrãji, vedeta s-a pus pe dat telefoane pentru a afla cum poate contracara efectul acestora. Si a aflat... „Nu am atins puiul. Mi-a fost fricã! Doar urina poate desface astfel de vrãji. Am fãcut pipi într-o sticlã de plastic, l-am pus si pe Pepe sã facã, am coborît în parcare si l-am turnat pe capotã peste pui“, a mãrturisit Oana, pentru Cancan. ÃŽn ceea ce o priveste, lista suspectilor nu contine decît un nume - Mãrioara Zãvoranu. „Mama îmi face vrãji! Nu ar fi prima oarã!“, spune ea. ÃŽn mod evident, puiul nu fusese sacrificat în timpul unui ritual de magie neagrã, ci mai degrabã cumpãrat de la alimentarã, însã, chiar si asa, Oana a preferat sã fie precautã si, se vede treaba, a avut toata sustinerea sotului ei. Mai nou, Oana Zãvoranu îsi amenintã mama cu închisoarea. Cearta dintre bruneta focoasã si Marioara Zãvoranu nu e nici pe departe aproape de sfîrsit! Recent întoarsã dintr-o vacantã de vis în America, la Beverly Hills, Oana a aflat cã si mama sa era refugiatã tot în America, dar pentru a-si face o operatie esteticã.
Moment în care Oana a atacat, spunînd cã aceasta a apelat la operatiile estetice pentru a „arãta bine la închisoare“. „Mama si-a fãcut liposuctie. Am fost uimitã cînd am aflat, pentru cã nu stiu de unde a avut bani, mai ales cã acolo sînt foarte scumpe operatiile astea. Poate vrea sã arate ca mine, dar n-are nici o sansã. Probabil ea vrea sã arate bine la închisoare, d-aia s-a operat“, a declarat Oana pentru Click! Contactatã telefonic, Marioara Zãvoranu a negat faptul cã si-ar fi fãcut o interventie chirurgicalã.

Articol afisat de 1748 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(DV)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective