Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2010
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 27 Februarie 2010
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

VCM Piatra Neamt înfruntã surpriza campionatului

• echipa pietreanã va juca astãzi cu Unirea Dej, trupã ce a învins în runda precedentã, la Constanta, cu 3-1 • „Dejul trebuie sã cîstige si la noi dacã vrea în grupa 1-4“, a declarat Constantin Nitã • Unic primeste vizita unei echipe învinse de la vestiare, IOR Bucuresti •

Volei Club Municipal Piatra Neamt are astãzi meci în etapa 19 a sezonului regulat în Divizia A1 de volei masculin. ÃŽn Sala Ceahlãul, de la ora 18:00, formatia pregãtitã de Dan Gavril si Nicu Burus înfruntã marea surprizã a campionatului, Unirea Dej. De fapt, nemtenii întîlnesc singura echipã din Divizia A1 care în campionatul 2009-2010 a reusit o victorie în fieful campioanei Tomis Constanta. S-a întîmplat în urmã cu o sãptãmînã marea surprizã, cînd ardelenii au cîstigat cu 3-1 în sala dobrogenilor, uluind întreaga lume a voleiului românesc. „Unirea este surpriza campionatului, nu numai pentru cã a cîstigat la Constanta, ci pentru întregul parcurs din sezonul actual. Victoria lor acolo nu are însã nici o valoare dacã nu o completeazã cu una la Piatra Neamt. Dejul trebuie sã cîstige si la noi dacã vrea în grupa 1-4. Dar pe noi nu ne intereazã caculele altora. Noi sîntem gata de a ne bate si de a cîstiga, pentru cã mai avem sanse, mãcar pe hîrtie, pentru a prinde un loc de cupã europeanã în 2010“, a declarat Constantin Nitã, directorul clubului din Piatra Neamt. Conform spuselor aceluiasi interlocutor, lotul nemtean este valid si pregãtit sã repete succesul din tur, cînd a cîstigat cu 3-2. Celelalte meciuri ale rundei sînt: SCMU Craiova - Tomis Constanta, Torpi Tîrgu Mures - U Cluj Napoca, CVM Brasov - Dacia Buzãu, Stiinta Explorãri Baia Mare - Steaua Bucuresti, Dinamo Bucuresti - Remat Zalãu.
Unic-LPS Piatra Neamt vrea sã stea cît mai putin timp în salã astãzi, pe propriul teren, în duelul cu IOR Bucuresti. Va fi un duel total dezechilibrat, formatia lui Aurel Cazacu si Mihaela Voivod pornind ca favoritã certã. În mod normal, dupã ce Unic a fost în stare sã cîstige douã seturi în meciul de sãptãmîna trecutã de la Tomis Constanta, liderul Diviziei A1, astãzi, de la ora 16:00, ar trebui sã termine repede partida. Si-n tur, Unic a cîstigat lejer cu 3-0.
„Va fi o repetitie generalã pentru derby-ul din runda urmãtoare, de la Craiova. Toatã atentia noastrã este deja îndreptatã spre acel meci, pe care trebuie s-l cîstigãm pentru a pãstra sanse serioase la ocuparea locului 5 în urma play-off-ului, loc ce ne va duce iar în cupele europene“, a declarat VasileOuatu, presedintele clubului Unic. Acesta mai asteaptã ca în etapa 19 a Diviziei A1, campioana CSU Metal Galati sã treacã fãrã probleme de SCMU Craiova, Dinamo sã batã pe Stiinta Bacãu, la Bucuresti, iar Tomis Constanta sã nu întîmpine probleme la Medicina Tîrgu Mures. Celelalte jocuri ale rundei sînt: CSM Foscani 2007 - CSM Sibiu si U Cluj Napoca - Penicilina Iasi.

Articol afisat de 1265 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective