Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2010
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Alte Titluri 9 Martie 2010
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Paul Seling rupe tãcerea despre mariajul sãu

Destul de discretã cu viata ei particularã, Paula Seling iese la rampã cu cîteva dezvãluiri despre viata ei amoroasã. Ea a povestit de curînd cum s-a cãsãtorit la doar cîteva zile de relatie cu viitorul sot. A fost un gest impulsiv, nu s-a gîndit prea mult, dar nu regretã absolut nimic. Oricum, se spune cã nu trebuie sã trãiesti un an, doi sau sapte cu un om pentru a realiza cã este sufletul tãu pereche. Asa se face cã talentata cîntãreatã a devenit sotia actualului ei partener de viatã dupã doar cîteva zile de relatie. Povestea de dragoste a bãimãrencei a început în 1996, la Nãvodari. Atunci l-a vãzut Paula pentru prima datã pe tobosarul Radu Bucura, însã totul avea sã ia sfîrsit în aceeasi searã. Totul s-a schimbat însã un deceniu mai tîrziu. „Dupã 9 ani, ne-am reîntîlnit si ne-am cãsãtorit. Pot sã spun cã nu a fost nevoie de cuvinte în momentul în care ne-am gîndit amîndoi la acelasi lucru, asa cã în zilele urmãtoare reîntîlnirii... ne-am cãsãtorit”, a declarat cîntareata pentru revista Tango. ÃŽn general, în industria muzicalã vocea nu este de ajuns, fiind nevoie în multe cazuri si de o siluetã de invidiat. Din fericire pentru ea, Seling nu are a se plînge, pentru cã le are pe ambele.
Dacã talentul este nativ, cu silueta nu e la fel si în spatele aspectului fizic de invidiat al tinerei de 30 de ani se ascund ore de muncã. Pentru a se mentine în formã, artista face zilnic efort fizic si mersul la salã a devenit un adevãrat hobby. „Pentru mine, sportul e o pasiune si îmi doresc din suflet sã pot sã duc aceastã pasiune mai departe. Am lucrat foarte mult cu Florin Uceanu si lucrez în continuare pentru asta”, a mai spus solista. Efortul fizic nu este însã benefic doar pentru siluetã, ci si pentru sãnãtate. Mai ales dacã este vorba despre o artistã care obisnuieste sã „uite“ sã iasã de pe scenã. „E important sã fii în formã, e important sã poti sã duci pînã la capãt spectacole lungi. Iar, pentru cã spectacolele mele se întind la peste douã ore, trebuie neapãrat sã am suflu”, a mai spus Paula Seling, una dintre cele mai bune cîntãrete din tarã.

Articol afisat de 3396 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(DV)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective