Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2010
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Alte Titluri 25 Martie 2010
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Drãgusanca si Spãtar se dusmãnesc dupã relatiile cu miliardari

Dusmance în amor de mai bine de cinci ani, timp în care au împãrtit trei bãrbati, Cristina Spãtar si Bianca Drãgusanu (foto) se urãsc de moarte din cauza fostilor iubiti comuni. ÃŽn decurs de cinci ani, cele douã au împãrtit trei miliardari. Chiar dacã acum sînt implicate în relatii sentimentale serioase, Cristina Spãtar si Bianca Drãgusanu nu au îngropat nici pe departe securea rãzboiului. Alex Adamescu, Mirco Maschio si Alin Ionescu sînt bãrbatii care au trecut atît prin patul Cristinei Spãtar, cît si prin cel al Biancãi Drãgusanu. Iubita lui Cãtãlin Botezatu se poate considera norocoasã, deoarece, întotdeauna, ea a fost prima care i-a cucerit pe bãrbatii bifati si de Spãtar. Cum si Cristina si Bianca vor sã-si îmbunãtãteascã cunostintele si sã devinã prezentatoare tv de succes, s-au gîndit sã se înscrie la cursuri de specialitate, scrie Click!. Culmea, în acelasi timp, de parcã s-ar fi vorbit. De îndatã ce au auzit cã urmeazã sã fie colege, fetele au luat foc si au fãcut tot posibilul sã nu ajungã în situatia penibilã de a se trezi una lîngã cealaltã. Dupã cîteva cereri si rugãminti la cei care conduc „Scoala de televiziune“, rivalele au reusit sã-si rezolve problema si, în cele din urmã, vor face parte din grupe diferite.
Desi amîndouã sînt frumoase si au frînt multe inimi, Blonda lui Bote se pare cã a avut mai mult succes în viatã. Bianca se laudã cã a fost cerutã de sotie de 10 ori. Dacã am da crezare tuturor cuceririllor pe care le-ar fi fãcut si tuturor declaratiillor ei oferite presei, am putea spune cã blonda lui Bote este femeia fatalã. Dar cîrcotasii se îndoiesc de acest lucru si preferã sã nu îi ofere încã titlul. Recent Bianca a „scãpat“ încã o declaratie ce îi întãreste imaginea de cea mai doritã femeie. Nimeni nu se îndoieste de calitãtile ei de a suci mintile bãrbatilor, însã de aici la a fi cerutã în cãsãtorie de 10 ori în decurs de 10 ani e totusi drum lung. Cert este cã Bianca a declarat pentru Click! cã este cerutã în fiecare an în cãsãtorie. „Cam o datã pe an mi se întîmplã sã fiu cerutã în cãsãtorie, de pe la vîrsta de 18 ani. Acum am 28 de ani, deci pînã acum s-a întîmplat de vreo zece ori“.

Articol afisat de 1695 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(DV)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective