Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2010
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 26 Martie 2010
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
TOCIU SI PALADE ADUC MILIARDE

TOCIU SI PALADE ADUC MILIARDE

• celebrii comici au fost ieri în Neamt cu Caravana Super Bingo Metropolis • cu acest prilej, prezentatorii show-ului au vizitat doi nemteni care au cîstigat în total 2,5 miliarde vechi • actorii i-au fãcut o vizitã si bunului lor prieten, Gheorghe Stefan •

Jocul Super Bingo Metropolis de la Antena 1 are mare prizã printre nemteni si nu de putine ori cîstigurile obtinute la acest concurs au schimbat viata multora. Joi, 25 martie, Caravana Super Bingo Metropolis a poposit în Piatra Neamt pentru a promova concursul dar si pentru a-i vizita pe cei mai proaspeti milionari ai judetului care au obtinut cîstiguri de invidiat. Caravana a fost însotitã în Neamt de celebrii actori si prezentatori ai show-ului de televiziune, Romicã Tociu si Cornel Palade. Acestia i-au vizitat pe cîstigãtori, au promovat concursul, au dat autografe, s-au plimbat pe strãzi si au împãrtit zîmbete si glume tuturor celor care îi opreau sã-i fotografieze. Între toate aceste activitãti si-au gãsit cîteva minute si i-au fãcut o vizitã bunului lor prieten, primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan.
Apoi au tras o fugã si la Roman, trecãtorii din zona Casei de Culturã avînd ocazia sã-i vadã pe cei doi artisti. Oamenii au asteptat sã primeascã autografe, sperînd ca semnãtura acestora sã le poarte noroc si sã le umfle, de ce nu, conturile. Cîtiva romascani pusi pe sotii au glumit împreunã cu Tociu si Palade cu remarci de genul: „Sînt mai tineri decît par la televizor“ sau „Mai aruncati ceva bani si pe la Roman“. La iesirea din sediul Primãriei Piatra Neamt, Romicã Tociu si Cornel Palade au avut amabilitatea de a acorda un interviu în exclusivitate pentru ziarul Monitorul.

„Nu se stie niciodatã de unde sare iepurele“

Reporter: Este stiut faptul cã în vremurile de crizã cel mai bine merg afacerile cu alcool si jocurile de noroc. Sã fie criza singura explicatie pentru succesul urias pe care-l înregistreazã Super Bingo Metropolis?
Romicã Tociu: Succesul poate fi pus într-o oarecare mãsurã si pe seama crizei dar cred cã secretul constã în faptul cã acest joc este o combinatie fericitã între niste cîstiguri nesperate, dar visate de toatã lumea si divertisment. Oricine vrea sã devinã miliardar, oricine are dreptul sã viseze, iar noi intermediem acest lucru. Cu doar cîtiva lei, oamenii îsi pot schimba viata definitiv si irevocabil.
Cornel Palade: Criza n-are nici o legãturã, sau, poate într-o micã mãsurã. La jocuri de noroc oamenii au jucat întotdeauna, si în vremurile de prosperitate dar si în cele de crizã. Cred cã oamenii joacã în numãr atît de mare pentru cã doresc sã-si schimbe viata. Apoi se uitã atît de multi duminica la televizor pentru cã asistã si la un spectacol deosebit, unde li se oferã divertisment de calitate, fete frumoase si multi bani. Toate aceste ingrediente, puse bine cap la cap, dau un show fãrã gresealã.
Rep: Cumpãrã lumea bilete sau criza a diminuat numãrul jucãtorilor?
C.P.: Cred cã lumea cumpãrã mai mult ca acum multi ani pentru cã si premiile sînt foarte mari. În plus, cu doar cîtiva lei, cît costã un set de cartoane, oamenii îsi pot schimba viata la propriu. Am avut numeroase cazuri în care oameni care cumpãraserã doar cîteva cartoane au devenit miliardari peste noapte.
R.T.: Speranta moare ultima, deci lumea cumpãrã pentru cã îsi doreste o schimbare majorã, oricine viseazã sã se îmbogãteascã peste noapte, iar Super Bingo oferã aceastã sansã multor români. Nu se stie niciodatã de unde sare iepurele, cam ãsta e principiul jucãtorilor de bingo.
Rep.: Care este motivul pentru care vã aflati astãzi (n.r., joi, 25 martie) în judetul Neamt?
R.T.: Am venit cu Caravana Super Bingo Metropolis iar mie si lui Cornel ne-au fost repartizate judetele Vaslui, Neamt si Bacãu. Miercuri am fost la Vaslui, joi am ajuns în Neamt iar vineri ne vom afla la Bacãu. Scopul acestor vizite este acela de a promova jocul dar si de a vizita si a înmîna premiile celor mai proaspeti cîstigãtori.
C.P.: Avem si în Neamt doi proaspeti miliardari, unul la Moldoveni iar unul în comuna Piatra Soimului. Primul a cîstigat acum vreo douã sãptãmîni 1,2 miliarde de lei iar cel de la Piatra Soimului a cîstigat duminica trecutã 1,3 miliarde de lei. Ne vom duce la ei acasã ca sã le înmînãm premiile si pentru a vedea cum le-am schimbat viata.
Rep.: Care au fost cele mai emotionante cazuri, cînd ati fãcut din niste oameni necãjiti miliardari peste noapte?
R.T.: Au fost multe, foarte multe cazuri. Acum îmi vine în minte o familie care era atît de amãrîtã încît n-aveau nici frigider. Se rugau sã nu se încãlzeascã vremea ca sã nu li se strice mîncarea. Erau murdari, zdrentãrosi, vai de mama lor. Dupã ce au luat premiul, oamenii au devenit gospodari. Si-au aranjat casa, si-au cumpãrat de toate, erau frumos îmbrãcati, se vedea clar pe ei cã banii aceia i-au fãcut fericiti.

„De la Piatra Neamt a început ascensiunea mea profesionalã“

C.P.: Sã mai zicã cineva cã banii n-aduc fericirea!
Rep.: Domnule Palade, aveti o legãturã specialã cu Piatra Neamt. Ati locuit aici multi ani, sotia dumneavoastrã este nemteancã. Cum vi se pare orasul acum?
C.P.: Am locuit timp de 17 ani în Piatra Neamt iar de acest oras mã leagã foarte multe amintiri speciale. Pot sã spun cã de aici a început ascensiunea mea profesionalã. ÃŽn Piatra Neamt am lucrat ca si chelner dar în tot acest timp am jucat în trupe de teatru de amatori. Aici mi-am cunoscut sotia, care este pietreancã, tot aici am cei mai buni prieteni, cei de suflet cu care am pãstrat legãtura de-a lungul vietii. Destinul m-a aruncat de colo colo si am ajuns sã trãiesc în alte locuri dar totdeauna, în inima mea, voi pãstra un loc special pentru Piatra Neamt. Ori de cîte ori vin aici, îmi face o mare plãcere sã revãd orasul si constat cu plãcere cã de la an la an este tot mai frumos. Aici se simte si mîna primului gospodar, domnul Stefan, care a fãcut ca Piatra Neamt sã-si merite pe deplin titulatura de „Perlã a Moldovei“. Pentru acest lucru, considerãm cã meritã tot respectul nostru si de cîte ori avem prilejul, trecem sã-l salutãm, pentru cã este un om de mare caracter.
R.T.: Pinalty este un vechi prieten al nostru si de aceea am trecut sã-l salutãm. Foarte amabil, cînd am intrat în biroul lui, ne-a întrebat dacã avem nevoie de ceva si dacã ne poate ajuta în vreun fel. I-am spus cã am trecut doar sã-l vedem si sã-l salutãm. ÃŽn acel moment a început sã rîdã, spunînd cã foarte putini oameni ajung la el doar pentru asta. Este un mare om si un mare gospodar iar felul în care aratã orasul spune totul despre calitãtile sale. Am ajuns în Piatra Neamt miercuri searã. Acu’, vorba e cã veneam de la Vaslui, nu vreau sã supãr pe nimeni dar cînd am intrat în Piatra i-am spus lui Cornel: Mã, bãiatule, am ajuns si noi în sfîrsit, în civilizatie. Orasul este splendid, curat, modern, ce mai o bijuterie. Ce-i drept, si natura v-a ajutat si v-a oferit peisaje dumnezeiesti dar si oamenii sînt speciali iar Pinalty este un gospodar adevãrat. Ce mai, omul sfinteste locul. Ne e drag sã venim aici si de fiecare datã cînd ni se va oferi prilejul, ne vom întoarce cu drag la Piatra Neamt.
Rep.: Vã multumim!

Articol afisat de 4681 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(M. VASILACHE, L. BUGA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective