Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2010
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 7 Aprilie 2010
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Nationala vrea sã înceapã EURO 2012 la Piatra Neamt

• tricolorii vor sã dispute primul meci din preliminarii în orasul de la poalele Pietricicãi, dupã ce le-au ratat pe precedentele la Cluj • în precedentele meciuri la Piatra Neamt, România a învins Luxemburg si Insulele Feroe •

Stadionul Municipal Ceahlãul din Piatra Neamt pare sã devinã o alegere tot mai apreciatã de conducerea Federatiei Române de Fotbal, de selectioner si de jucãtori pentru partidele oficiale. Meciul cu Albania „se îndreaptã“ spre Piatra Neamt, asa cum sustine si conducerea clubului FC Ceahlãul. Asta dupã ce s-a renuntat la variantele Bucuresti, Timisoara si Cluj, acolo unde nu mai vor jucãtorii, se pare, din superstitie dupã ce în 2008 au pierdut cu Lituania 0-3, în primul meci al preliminariilor mondialului african. „Noi am fãcut demersurile necesare pentru ca mai multe jocuri din campania de calificare la Euro 2012 sã se joace acasã la noi. Aici nationala s-a simtit bine si a gãsit conditii de pregãtire la cote înalte, asa cã eu cred cã în septembrie o vom vedea cu Albania aici. Nu mã mirã cã jucãtorii sînt dornici de a reveni aici. De fapt, informatiile strînse de noi, de pe la oameni din preajma echipei României, ne duc cu gîndul cã deja trebuie sã ne pregãtim de acel meci“, a declarat Viorel Mãstãcãneanu, presedintele Consiliului Administrativ al FC Ceahlãul. ÃŽn octombrie 2009, România a jucat meciul de final al preliminariilor pentru CM Africa de Sud 2010, la Piatra Neamt, cu Insulele Feroe. S-a terminat atunci 3-1 un meci jucat la numai patru zile de la dezastrul de la Belgrad, cînd Serbia îi învinsese pe tricolori cu 5-0. Totusi, publicul pietrean a venit în numãr foarte mare la stadion, arena pietreanã fiind plinã. Pentru asta, jucãtorii României au afisat un banner pe care scria „Multumim pentru sustinere“, fapt care a avut darul de a îi apropia si mai mult pe suporteri de echipã. „Publicul a fost fantastic. Ne-a ajutat si ne-a sustinut într-un mod exemplar. Prezenta oamenilor în tribune ne-a crescut moralul si am realizat cã nu sîntem singuri“, au fost cuvintele de dupã meci ale selectionerului Rãzvan Lucescu la adresa publicului de la Piatra Neamt.
„Dedicãm victoria suporterilor. Nu mã asteptam sã fie asa atmosferã, se vede cã moldovenii sînt oameni buni. O sã mai venim aici, la Piatra Neamt. Le multumim suporterilor“, a afirmat si Dorin Goian, fostul fundas al Ceahlãului.
Pînã la ora anuntului oficial cum cã jocul România - Albania va fi la Piatra Neamt, FRF si FC Ceahlãul asteaptã viziata unui oficial UEFA. Acesta urmeazã a inspecta Stadionul Municipal Ceahlãul si a decide dacã arena îndeplineste cerintele de fi cotatã de categoria a III-a, adicã prima sub „Elite“, clasã din care fac parte numai stadioanele mari ale Europei si nici unul din România.

Articol afisat de 1524 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective