Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2010
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 28 Aprilie 2010
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Suspect în atentatul fals de la senatorul Chelaru

• seful Politiei Neamt afirmã cã politistii au un suspect în cazul alarmei false cu bombã de la casa senatorului Ioan Chelaru • „Am gãsit niste imagini bune si sîntem aproape de finalizarea dosarului“, a spus comisarul sef Aurelian Vasea Soric • un suspect existã si în cazul psihopatului de pe Cîrloman •

Politistii care fac investigatii în cazul alarmei false cu bombã de la casa senatorului Ioan Chelaru, sînt optimisi în ceea ce priveste rezolvarea cazului. Ieri, în cadrul unei conferinte de presã, comisarul sef Aurelian Vasea Soric, seful Politiei Neamt, a declarat cã dosarul nu a fost încã finalizat, dar cã existã piste foarte bune. „Am gãsit niste imagini bune (n.n., în zona de unde s-a dat telefonul se aflau niste camere de supraveghere) si, zicem noi, sîntem aproape de finalizarea dosarului“, a declarat seful Politiei Neamt. El nu a oferit alte detalii si nu a fãcut nici o referire la faptul cã, imediat dupã alarmã, politistii romascani precizau cã sistemul de supraveghere video, în raza cãruia se afla cabina telefonicã, nu a functionat pe motiv cã se afla în revizie. Alarma falsã cu bombã de la casa senatorului Chelaru s-a înregistrat în seara de marti, 6 aprilie, cînd o personã necunoscutã a sunat la numãrul 112, mentionînd cã în locuinta parlamentarului a fost amplasatã o bombã. Politistii deplasati la fata locului au fãcut verificãri si au constatat cã a fost vorba de o glumã proastã. Ulterior, anchetatorii aveau sã identifice si cabina telefonicã de unde se fãcuse apelul.

Cazul psihopatului de pe Cîrloman, spre rezolvare

Vesti bune a adus comisarul sef Soric si în cazul psihopatului de pe dealul Cîrloman care, în ziua de 8 aprilie, a atacat douã femei aflate la cules de urzici. „Ancheta este destul de dificilã în acest caz. ÃŽn acest moment avem un suspect principal, însã activitatea trebuie sã continue pentru ca fapta sã fie probatã bine. Nu am reusit sã aflãm care a fost mobilul atacului. Se pare cã a fost vorba, totusi, de un conflict spontan. Cînd probele vor fi suficiente, vom cere ca suspectul sã fie supus unei expertize psihiatrice“, a declarat comisarul sef Soric. Gravul incident, care a creat panicã printre nemteni, a avut loc în dupã amiaza zilei de joi, 8 aprilie. Mirela D., de 41 de ani si Olivia N., de 37 de ani, ambele din Piatra Neamt, au mers pe Cîrloman pentru a culege urzici. La un moment dat, de cele douã femei s-a apropiat un bãrbat necunoscut care a scos un topor si le-a lovit. Olivia N., a fost atacatã pe la spate si lovitã cu bãrdita în cap, suferind multiple traumatisme si fracturi ale oaselor craniului. Mirela D., s-a ales cu vîrful nasului tãiat si cu toate oasele fetei zdrobite.
Tot la capitolul dosare care dau insomnii politistilor se aflã si cazul jafului de la casa de pariuri, petrecut în seara de 11 februarie. Se pare cã oamenii legii nu au reusit sã înainteze prea mult cu cercetãrile. Seful Politiei Neamt spune cã au existat suspiciuni serioase în acest caz încã de la bun început si cã acestea ar fi întãrite si de faptul cã angajata tîlhãritã ar fi refuzat testul cu detectorul de minciuni. În ceea ce priveste tîlhãria de la statia Petrom de pe varianta orasului Roman, faptã înregistratã în vara anului trecut, fãrã ca autorii sã fi fost prinsi, comisarul Politiei Neamt a dat asigurãri cã se fac în continuare cercetãri.

Articol afisat de 1732 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective