Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2010
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Economie 21 Mai 2010
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Casele viitorului, prin Vili & Vili Construct si AMVIC

Casele viitorului, prin Vili & Vili Construct si AMVIC

• firma romascanã foloseste cele mai noi sisteme de constructii, cu avantaje imbatabile • „Noi oferim o solutie inovatoare, dupã o licentã canadianã, cu foarte multe avantaje fatã de constructiile în stil clasic“, a mentionat inginerul Stefan Milosescu, directorul de vînzãri de la AMVIC • oricînd pot fi oferite case de vis, cu tot cu teren, la 60.000 de euro • „Sînt clãdiri ecologice, nepoluante, care-si pãstreazã intacte valorile de vînzare în timp, durata de viatã garantatã fiind de 200 de ani“, a precizat omul de afaceri romascan Vili Pãulet • expozitia SC Vili & Vili Construct SRL vã stã la dispozitie, în zona „Sipote“, în cartierul lipovenesc •

SC Vili & Vili Construct SRL Roman, un nume autoimpus pe piata constructiilor din zonã, aduce încã o noutate în domeniul imobilelor ecologice si economice, prin colaborarea cu renumita firmã AMVIC. Zilele acestea, toti cei interesati pot lua un prim contact cu sistemele de constructie de tip monolit, obtinute prin turnarea betonului în cofraje speciale din polistiren, armate cu fier-beton, la expozitia deschisã de reprezentantii SC Vili & Vili Construct SRL pe Strada Bucovinei, în apropiere de „Sipote“. Miercuri, 19 mai, la acest interesant showroom a fost prezent si inginerul Stefan Milosescu, directorul de vînzãri de la AMVIC. Partener de încredere al omului de afaceri romascan Vili Pãulet, cel care a luat initiativa implementãrii noilor sisteme de constructie în Neamt, acesta a dezvãluit celor de fatã si cititorilor „Monitorului“ atuurile constructiilor moderne si ecologice. „Trebuie spus, în primul rînd, cã firma SC Vili & Vili Construct SRL este unul dintre partenerii nostri cei mai importanti, cel putin în zona Moldovei. Domnul Vili Pãulet are o experientã vastã în domeniul constructiilor si a înteles printre primii cã se tinde cãtre o nouã modalitate de ridicare si amenajare a imobilelor. Se merge pe principii de economisire a energiei, fãrã sã se facã rabat de la trãinicie sau aspect estetic. Noi oferim o solutie inovatoare, dupã o licentã canadianã, cu foarte multe avantaje fatã de constructiile în stil clasic“, a mentionat inginerul Stefan Milosescu.

Rapid, ieftin si foarte bun

Sistemul de constructie AMVIC, acum accesibil si nemtenilor, reprezintã, în fond, o tehnicã de constructie inovatoare, combinînd unul dintre cele mai bune materiale izolatoare, polistirenul expandat ignifugat „Neopor“ cu cel mai puternic material structural de constructie - betonul armat. Se obtine, astfel, un perete structural cu o rezistentã termicã deosebitã, avînd un excelent coeficient de transfer termic si fiind un puternic si bun izolator fonic. Foarte important - o structurã realizatã în sistem AMVIC reduce notele de platã la încãlzire si la aer conditionat cu cel putin 50% fatã de sistemul clasic. De asemenea, se realizeazã o sigurantã superioarã pentru locatari, cu o evaluare a sarcinii vîntului continuã de pînã la 320 de km/h, o rezistentã la foc de pînã la trei ore, dar si o atmosferã confortabilã si linistitã datoritã reducerii zgomotului atmosferic sau de impact cu minim 50 decibeli. „A fost fãcutã si o simulare de cutremur, la scarã realã, fapt care aratã cã imobilele ridicate prin sistemul nostru rezistã pînã la 8,5 grade pe scara Richter. La capitolul avantaje primeazã eficienta energeticã, alãturi de timpul scurt de executie si costurile mici. Cofrajele noastre sînt modulare, înglobate, din Neopor expandat ignifugat si se monteazã dupã modelul jocului LEGO, într-o singurã etapã pentru un singur etaj/nivel. Structurile de rezistentã ce se realizeazã cu cofraje termoizolante AMVIC sînt formate din pereti structurali de beton armat. Dupã asezarea armãturilor conform proiectului de executie, betonul cu agregate pînã în 10 mm se toarnã cu pompa cu reductie între cei doi pereti ai cofrajelor din Neopor ce se formeazã prin montarea acestora si se vibreazã, realizîndu-se într-un timp extrem de scurt o structurã economicã, solidã. Imobilele au peretii perfect drepti, ceea ce înseamnã costuri minime pentru finisaje, în plus fiind gata izolate“, a mai adãugat Stefan Milosescu. ÃŽn ceea ce priveste amploarea constructiilor, AMVIC oferã, de exemplu, firmei SC Vili & Vili Construct SRL, posibilitatea realizãrii unor imobile cu parter si pînã la 12 etaje. Societatea romascanã mai poate, astfel, sã ridice „la gri“ un imobil în regim P + 1 de 160 de metri pãtrati în 35 de zile (inclusiv fundatia), cu o reducere a cheltuielilor cu minim 25%.

Imbatabil

Omul de afaceri romascan Vili Pãulet, a mentionat cã, prin noile sisteme, iese pe piatã cu oferte de nerefuzat. Ca prim exemplu, acesta poate oferi, inclusiv prin credit ipotecar sau „Prima casã“, trei locuinte „la cheie“, de peste 160 de metri pãtrati, în zona „Sipote“, cu teren aferent, la circa 60.000 de euro. „Sînt clãdiri ecologice, nepoluante, care-si pãstreazã intacte valorile de vînzare în timp, durata de viatã garantatã fiind de 200 de ani. ÃŽn plus, dispunem de foarte multe modele tip, din care doritorii îsi pot alege, pe care le putem chiar personaliza, în functie de dorintele lor. Cînd lucrãm pentru un client, de fapt lucrãm cu acel client, deoarece oferim solutia integratã, dupã gusturile sale. Fiecare îsi alege finisajele, culorile si materialele, sã spunem tîmplãria, gresia, faianta, instalatiile etc.“, a precizat omul de afaceri Vili Pãulet. SC Vili & Vili Construct SRL Roman poate fi contactatã de clienti sau persoanele interesate de ultimele noutãti în materie de constructii la sediul propriu, de pe Strada Petru Aron, nr. 10. Pentru orice fel de alte informatii sau relatii suplimentare, administratorul societãtii poate fi contactat telefonic la numerele: 0721/801.375 sau 0766/271.435.

Articol afisat de 4118 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(A. MARCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective