Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2010
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 6 Iulie 2010
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Datornici de carierã

• un pietrean a adunat 25.586 de lei la întretinere, numai în ultimii doi ani • topul datornicilor continuã cu o pietreancã de la asociatia nr. 20, cu 23.805 lei si cu un vecin de-al ei, ajuns la 19.123 lei • societatea Locato sisteazã energia termicã la asociatie si îi dã în judecatã pe restantieri •

772.688 de lei. Atît are de recuperat societatea Locato de la pietrenii care nu si-au mai plãtit întretinerea. În acest moment sînt asociatii care au sistat furnizarea agentului termic din partea Locato, pe motiv de neplatã si datorii acumulate. Altele primesc apã caldã, dar numai de douã - trei ori pe sãptãmînã, în functie de datorii. Cel mai datornic pietrean este Constantin Ciolpan, care locuieste în blocul B5 arondat asociatiei de proprietari nr. 56. Omul detine recordul, cu restante care au ajuns la 25.586,44 de lei la sfîrsitul lunii iunie a acestui an. Dupã cum povesteste presedinta asociatiei, pietreanul adunã datorii de prin 2003, iar de doi ani n-a mai trecut deloc pe la asociatie. Pe locul II în topul datornicilor se aflã pietreanca Domnica Utupan, care are de achitat restante de 23.805,11 lei la asociatia de proprietari nr. 20, de care apartine. Tot de aici e si ocupantul (dez)onorantului loc trei, Vasile Sava, cu datorii acumulate de 19.123,22 lei.
„Acestia sînt doar cîtiva. Datornicii sînt mult mai multi. Asociatia 56 este cea mai datoare. Si asociatia 20 Dãrmãnesti îi urmeazã de-aproape. Ca mãsuri, noi putem sista furnizarea energiei termice la asociatiile respective, ceea ce am si fãcut. Iar dacã nu plãtesc, îi dãm în judecatã pentru recuperarea debitelor. ÃŽncercãm, pe cît putem, sã-i actionãm în instantã punctual, cã e mai eficient“, spune Nicolae Mazilu (foto), directorul societãtii Locato.
Acesta spune cã s-au trimis somatii de platã încã de acum cîteva sãptãmîni. ÃŽn care li se punea în vedere asociatiilor cã li se va opri apa caldã dacã nu-si achitã datoriile. La mijlocul lunii trecute li s-a trimis o a doua somatie, în care au fost anuntate cã urmãtorul pas este actionarea în instantã. Pînã acum nu a fost nimeni executat silit pentru neplatã, dar societatea Locato va da în judecatã 19 asociatii. Actiunea va fi deschisã pe 10 iulie, avînd în vedere cã pînã pe 9 iulie asociatiile au termen scadent pentru debitele adunate. „Intentionãm ca, în urma obtinerii titlurilor executorii, sã procedãm la executarea silitã prin poprire pe încasãrile zilnice. Iar dacã nu vor respecta hotãrîrile judecãtoresti, vom face plîngere împotriva presedintelui de asociatie sau a administratorului, dupã caz“, a mai spus seful de la Locato, precizînd apoi cã presedintii celor 19 asociatii au fost invitati la discutii, dar au venit numai 5.

Articol afisat de 1739 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(M. CONSTANTINESCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective