Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2010
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 17 Noiembrie 2010
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
„Nu vã dati demisia!“

„Nu vã dati demisia!“

La iesirea de la conferinta de presã, seful Politiei Neamt a fost întîmpinat de aplauzele a peste 100 de politisti, sefi de post, si nu nu numai. Desi îsi prezentase demisia din SNPPC doar cu cîteva minute înainte, pe motiv cã nu ar fi fost sprijinit de aceastã organizatie sindicalã, comisarul Soric a fost rugat de colegi sã renunte la demisia din functie. Pentru a fi mai convingãtori, politistii au început sã aplaude si sã scandeze „Nu vã dati demisia!“. Mai mult decît atît, liderii ad-hoc ai sefilor de post au declarat cã în cazul în care comisarul sef Soric va fi demis, politistii vor demisiona si ei. Pe aceiasi linie se înscrie si mesajul de sustinere transmis de reprezentantii Sindicatului National al Agentilor din Politie (SNAP). Seful Politiei a declarat cã, ieri dupã amiazã, a fost sunat personal de ministrul Igas care l-a felicitat pentru modul în care politistii nemteni au rezolvat cazul Falãu. Cu toate acestea, astãzi va sosi la Piatra Neamt Corpul de Control din MAI care va efectua o anchetã cu privire atît la cele întîmplate în ultima perioadã în Piatra Neamt. De asemenea, va fi evaluatã activitatea conducerii IJP Neamt, dar si a unor sefi de servicii. Politistii cei mai pesimisti, dar si cei cu vechime în breaslã, sînt de pãrere cã acest control se va lãsa cu o serie de demiteri. „Este reteta clasicã, asa cã ne asteptãm ca cei din Corpul de Control sã constate «managementul defectuos», atît la nivelul conducerii, dar si al serviciilor. Vor cãdea multe capete, cu sigurantã“, ne-a spus un ofiter pietrean.

Fãtuloiu cere demisia sefului Politiei Române

Asearã, secretarul de stat în MAI, chestor Valentin Fãtuloiu a cerut si demisia sefului Inspectoratului General al Politei Române, Petru Tobã. Motivul invocat are legãturã tot cu cazul de la Piatra Neamt, Fãtuloiu fiind nemultumit cã Tobã nu a luat în considerare propunerea MAI de destituire a comisarului sef Aurelian Vasea Soric. Secretarul de stat a mai sustinut cã în caz contrar va renunta el la functie.

Articol afisat de 2141 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de sarin la data 18.11.2010 00:52
iesiti, scutiti statu de cheltuiala
da cand ai sa-ti iei scuipati pe strada, cum o sa fie, bah, mistar?!.. tu si cretinii aia care te aplaudau frenetic.. uiti pe banii cui ocupi incaperea aia degeaba?.. pe banii mei iti permiti sa faci misto de mine in engleza?!.. controlul la scufitza sa ti-l faci pe bani proprii, aia pentru care boceai, fatalaule!..
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective