Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2011
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 9 Februarie 2011
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

„Petrotub va juca mãcar la fel de bine“

• interviu cu Ovidiu Marc, antrenorul principal al SCM Petrotub Roman

Ovidiu Marc, noul tehnician principal al formatiei Sport Club Municipal Petrotub Roman a condus, luni, 7 februarie, primul antrenament al formatiei de la malul Moldovei, de la primirea functiei în urmã cu cîteva zile. La ora 16, acesta a fãcut cunostintã cu întreg lotul, dupã care a demarat pregãtirea, alãturi de secunzii Iosif Susanu, Aurel Bãlan si Doru Botez.

Reporter: Bun venit la Roman în altã calitate decît cea de adversar, cu care i-ati obisnuit pe iubitorii sportului din zonã. Care sînt primele impresii dupã întîlnirea cu lotul?
Ovidiu Marc: Cunosteam destul de bine acest club si stiu cã are jucãtori de perspectivã, alãturi de o serie de sportivi experimentati în duelurile din al doilea esalon si nu numai. Avem un fond bun pentru lucru si fotbalisti care sînt adevãrate caractere. Îmi pare foarte bine cã am venit la Roman.
Rep.: Cum ati gãsit lotul, din punct de vedere numeric si al acoperirii pe posturi?
O. M.: Din nefericire, în prezent, SCM Petrotub are doar 16 sportivi în lot, ceea ce ne face sã ne gîndim foarte rapid la aducerea unor fotbalisti. Valoric stãm destul de bine, însã avem probleme din cauza faptului cã ne lipseste al doilea portar si trebuie sã asigurãm compartimentul de mijloc-ofensiv. Din acest punct de vedere, va veni Gheorghiu, fost jucãtor la Ceahlãul II Piatra Neamt. Pentru poartã ne gîndim la un junior. Trebuie sã ne miscãm repede pentru ca acestia sã facã vizita medicalã si apoi clubul sã rezolve formalitãtile la federatie.
Rep.: Se anuntã un retur mult diferit fatã de tur, cînd SCM Petrotub a terminat pe locul al treilea. Vor fi în bine sau în rãu aceste modificãri?
O.M.: SCM Petrotub, în opinia mea, trebuia sã fie acum pe locul doi dupã cum a jucat si gîndindu-ne la valoarea adversarelor. Oricum, echipa va fi substantial diferitã dupã plecãrile lui Costea, Popa si accidentarea lui Vulpe, care pune în continuare probleme. Noi credem cã, bazîndu-ne pe omogenitatea nucleului de fotbalisti, vom avea rezultate mãcar la fel de bune.
Rep.: Care este programul pînã la începutul returului?
O.M.: Vom face cîte unul si chiar douã antrenamente pe zi, la fiecare sfîrsit de sãptãmînã avînd meciuri de verificare pe terenul sintetic de la Piatra Neamt. Dorinta noastrã este de a fi cît mai în formã la începutul pãrtii secunde a campionatului.
Rep.: Veti continua în aceeasi formulã a stafului tehnic?
O. M.: A venit alãturi de mine Doru Botez, un bun colaborator, care vrea sã deprindã cît mai multe cunostinte necesare în munca de antrenor. Asta nu aduce nici o altã modificare pe bancã.
Rep.: Va exista aceeasi bunã colaborare si cu conducerea executivã, ca în perioada cît echipa a fost antrenatã de Costel Enache?
O. M.: Cu sigurantã. Am discutat atît cu domnul primar cît si cu domnul director Benchea si ne-am pus de acord asupra directiilor pe care vom merge. Sperãm ca SCM Petrotub sã termine cît mai sus aceastã editie a campionatului si sã creascã în continuare sportivi de valoare.

Articol afisat de 1396 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Tudor CIOBOTARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective