Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2011
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Alte Titluri 26 Martie 2011
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Royal Star si G&H Star, blazonul bijuteriilor

Royal Star si G&H Star, blazonul bijuteriilor

• firma romascanã comercializeazã bijuterii importate exclusiv din Milano • Gabriela Hanciaruc este unic asociat al G&H Star si Royal Star Roman •


Firmele G&H Star (casã de amanet) si Royal Star (magazine de bijuterii) s-au autoimpus ca un etalon al seriozitãtii, accesibilitãtii si calitãtii, pe piata de profil din municipiul Roman. Proprietate a unicului asociat Gabriela Hanciaruc, lantul de spatii comerciale s-a extins si a depãsit, deja, limitele judetului, firmele amintite fiind prezente deja în centre comerciale cochete din Bacãu si Bucuresti. „Am pornit activitatea în anul 1999, initial numai prin casa de amanet, dupã care, în 2006, am deschis si primul magazin de bijuterii. Consider cã am intrat pe o piatã dinamicã, unde numai seriozitatea te poate impune. Asa am ajuns, în prezent, sã avem clienti din toate categoriile sociale, pe care ne strãduim sã îi multumim de fiecare datã. ÃŽn ultima perioadã s-a speculat în fel si chip despre o eventualã asociere a mea cu alte persoane, fapt care mi-a adus numai deservicii de imagine. Tin sã precizez faptul cã am fost si sînt unicul asociat al firmelor G&H Star si Royal Star. Toti clientii magazinelor noastre au putut sesiza calitatea produselor. Comercializãm exclusiv bijuterii din aur importat din Milano. Nu am apelat si nu vom apela niciodatã la alti furnizori, din alte tãri. Ne preocupã foarte mult calitatea si de aceea sîntem exigenti în primul rînd cu noi însine“, a precizat Gabriela Hanciaruc.

ÃŽntotdeauna partener corect

Promptitudinea în relatiile cu toti partenerii si clientii au fãcut din G&H Star si Royal Star firme de încredere, axate pe un segment al pietei care poate pãrea exclusivist, însã deserveste o largã paletã de cetãteni. Casa de amanet oferã împrumuturi rapide si în termeni mai mult decît avantajosi, contractele fiind realizate în asa manierã încît explicã faptul cã nu existã nici o urmã de îndoialã asupra corectitudinii lor. „ÃŽn ceea ce priveste bijuteriile, am optat numai pentru aur de cea mai bunã calitate si nu am avut clienti nemultumiti. Pe piatã mai apar uneori si produse cu o calitate îndoielnicã, iar cine se preteazã la un asemenea tip de comert, pînã la urmã se va autoexclude. Inclusiv în ceea ce priveste pietrele montate pe bijuteriile noastre tinem foarte mult la blazon. Folosim doar diamante si pietre semipretioase, nu vindem sticlã coloratã pe post de piesã de valoare. ÃŽn acest sens, pot spune cã avem si un aparat ultra-performant, pentru a certifica de fiecare datã calitatea produselor“, a mai specificat Gabriela Hanciaruc. Aceasta a mai precizat cã piata de profil este dinamicã, în care numai seriozitatea si calitatea te pot impune. „Din ceea ce am putut observa în ultimii ani, piata de profil este destul de dezvoltatã, iar oamenii pun din ce în ce mai mult accentul pe calitate. Serviciile de amanet sînt cãutate, de asemenea, de cãtre cetãteni din toate categoriile socio-profesionale. Ne-am tratat fiecare client ca pe un partener, cu toatã seriozitatea si discretia si am încercat, permanent, sã gãsim solutii alãturi de acestia pentru a fi multumiti. ÃŽn plus, referitor la comercializarea bijuteriilor provenite exclusiv din Milano am optat si la încasarea banilor în rate sau alte facilitãti“, a mai precizat Gabriela Hanciaruc.

Recunoastere

Firmele G&H Star si Royal Star au ajuns, în ultimii ani, sã fie cunoscute în întreaga tarã, ca o garantie a faptului cã pun un însemnat accent pe calitate. Prin activitãtile de comercializare a bijuteriilor, dar si prin sprijinul binevenit, de multe ori, adus romascanilor prin serviciile de amanet, compania este apreciatã la superlativ de cãtre clienti. Gabriela Hanciaruc, unicul asociat al acestor societãti, mai afirmã cã îsi doreste în continuare sã vadã pe fete clientelor sau ale clientilor aceeasi privire de multumire pentru un act comercial cinstit si de calitate. Spatiile comerciale nu pot fi ratate nici mãcar cu privirea, sigla „Gabriela Bijoux“ tronînd pe frontispiciile sub care sclipesc adevãratele minuni ale bijutierilor. „«Royal Star» reprezintã un nume care a reusit, încet, dar sigur si foarte promitãtor, sã-si capete prestigiul în peisajul diversificat al firmelor de bijuterii. Diversitatea produselor noastre oferã sansa de a accesoriza o gamã variatã de vestimentatii, dîndu-le o notã de stil, de elegantã si rafinament. Diamantele, perlele, pietrele pretioase si semipretioase, montate în aur sau argint, reamintesc si subliniazã splendoarea si mãretia pe care bijuteriile au avut-o dintotdeauna“, a specificat Gabriela Hanciaruc.

CASETÃ:

Firmele SC Royal Star SRL G&H Star, din municipiul Roman, oferã cele mai mici preturi si cele mai mici comisioane din întreaga zonã. Societãtile comerciale au sediul central pe Bulevardul Roman Musat nr. 23, putînd fi contactate la telefon 0233/743.517, 0744/776.037. sau fax 0233/742.537. Emailul este [email protected]. Programul de luni pînã vineri este între orele 9 si 18, sîmbãta si duminica fiind deschis între 9 si 13. ÃŽn orasul de la malul Moldovei, spatiile de prezentare si desfacere a bijuteriilor sînt situate în spatele Farmaciei nr. 32, în centru aproape de „Tosca“ si în mall-ul Terra Center. La Bacãu, firma poate fi gãsitã pe strada 9 mai 1978, iar în Bucuresti la Mall „Cocor“.

Articol afisat de 4081 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Tudor CIOBOTARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective