Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2011
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Alte Titluri 4 Mai 2011
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

TVN - o televiziune sub semnul adevãrului

„Adevãrul, orice ar fi!“ acesta este sloganul sub care sîmbãtã, 30 aprilie 2011 a fost inaugurat un nou post de televiziune în judetul Neamt. Ineditul acestei intreprinderi vine din faptul cã noul post - TVN - apartine comunitãtii rurale din comuna Vînãtori - Neamt si se adaugã substantialei panoplii de realizãri sustinute de primarul Adriana Petrariu. Directorul si sufletul televiziunii, Vasile Rosu, cel care a avut ideea si a transpus în practicã proiectul, a reusit ca dupã o muncã intensã si extrem de dificilã sã definitiveze structura noii unitãti de productie si emisie, începînd de la amenajarea cochetului sediu si pînã la obtinerea licentei si procurarea aparaturii de ultimã generatie furnizatã de Sony România. La care, evident, se adaugã alcãtuirea unei mici echipe de realizatori al cãrei principal atu este promisa si asumata investitie de suflet.
La momentul inaugural, care a avut loc, prin bunãvointa managerului Sebastian Cãtãnoiu, la sediul Parcului natural Vînãtori - Neamt, au fost prezenti, ca invitati, parlamentarii Culitã Tãrâtã si Ioan Munteanu, directorul Sony România, Marian Manea, reprezentanti ai Consiliului local si Primãriei, ai strãvechii comunitãti spiritual-religioase din zonã, prieteni si oameni de suflet ai locurilor si, de bunã seamã, în calitate de amfitrion, primãrita Adriana Petrariu. Un grup de elevi si studenti ieseni, precum si Corul comunei au marcat momentul printr-un program artistic de calitate.
Culitã Tãrâtã: „Urez acestui grup inimos care a înfiintat Televiziunea Vînãtori - Neamt succese remarcabile si realizãri deosebite. Vînãtorii Neamtului dintotdeauna reprezintã emblema judetului si de aceea televiziunea este binevenitã pentru informarea corectã si completã a locuitorilor acestei zone“.
Ioan Munteanu: „Mã bucur cã mã numãr si eu printre invitatii dumneavoastrã. Am rãmas surprins cînd am auzit de primul post de televiziune rural. Provocarea a fost mare din partea administratorului firmei, domnul Rosu Vasile. Nu stiu dacã e vorba de îndrãznealã ori de prea mult curaj din partea lui sã investeascã în aceastã zonã. M-as bucura enorm ca cei care vom mai face politicã sã fim invitati sã participãm la emisiuni, nu numai de bîrfã politicã ci si sã discutãm despre ceea ce se poate face în comunitate cu ajutorul trimis de undeva din zona politicului“.
Vasile Rosu: „ÃŽntr-o lume în care aproape totul este controlat politic, am dorit sã fac acest post de televiziune fãrã a include în grila de programe emisiuni cu tentã politicã. Din start spun cã TVN este un post tv apolitic. Atentia este îndreptatã cãtre partea spiritualã a comunitãtii“.
Adriana Petrariu: „Am dori ca acest post de televiziune sã aducã în casele dumneavoastrã istoria, cultura si frumosul acestor meleaguri binecuvîntate de Dumnezeu: valorile trecute, existente si viitoare. Asa sã ne ajute Dumnezeu!“

Articol afisat de 3326 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Ioan AMIRONOAIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective