Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2011
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Alte Titluri 3 Iunie 2011
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
S-a deschis o nouã ºcoalã.... pentru manageri: Online Business School

S-a deschis o nouã ºcoalã.... pentru manageri: Online Business School

Romtelecom, Bluepoint IT Solutions ºi OTE Academy lanseazã portalul Online Business School pentru a susþine implementarea proiectului “ÃŽmbunãtãþirea competitivitãþii IMM-urilor prin antreprenoriat durabil” (ICIMM). Prin intermediul acestui proiect, persoanele cu funcþii de conducere din companiile mici si mijlocii din România vor beneficia gratuit de cursuri de formare ºi îndrumare pentru dezvoltarea afacerilor ºi aptitudinilor profesionale. ICIMM va fi implementat în etape pe parcursul urmãtorilor doi ani ºi jumãtate.
Prima fazã a proiectului ICIMM constã într-o serie de seminarii informative organizate în 7 oraºe din întreaga þarã. În cadrul acestor seminarii, managerii de IMM-uri pot afla mai multe informaþii despre proiect ºi despre oportunitãþile pe care le oferã acesta pentru dezvoltarea abilitãþilor lor antreprenoriale ºi profesionale.
Managerii din judeþele Iaºi, Botoºani, Suceava, Neamþ, Vaslui ºi Bacãu sunt invitaþi la Iaºi, sã ia parte la unul dintre aceste seminarii pe data de 7 iunie, începând cu ora 15:30, la Hotel Ramada. Mai multe detalii despre calendarul seminariilor ºi despre etapele proiectului sunt disponibile pe website-ul dedicat proiectului - www.bizschool.ro.
Ca parte a proiectului ICIMM, la acest moment este desfãºurat la nivel naþional, un studiu în rândul reprezentanþilor IMM-urilor din România. Acesta are ca scop analiza tipurilor ºi nivelurilor de competenþe care le sunt necesare managerilor pentru dezvoltarea companiilor în care lucreazã. Materialele digitale pentru dezvoltare profesionalã ºi metodele de livrare oferite în cadrul proiectului vor fi personalizate conform rezultatelor studiului.
Cursurile se vor concentra pe îmbunãtãþirea abilitãþilor manageriale generale, administrarea optimã a unor arii profesionale specifice (precum leadership, marketing, vânzãri), susþinerea antreprenoriatului în mediul economic românesc (contabilitate ºi aspecte juridice), dezvoltarea abilitãþilor de monitorizare a afacerii (precum pregãtirea unui plan de afaceri sau a unui buget), îmbunãtãþirea capacitãþii de operare PC sau dezvoltarea cunoºtinþelor de limbi strãine.
Cursurile vor fi disponibile online prin intermediul platformei de e-learning dezvoltatã pentru Online Business School, completatã ocazional cu sesiuni de cursuri tradiþionale, în clasã. Platforma de e-learning permite utilizatorilor acces rapid ºi repetitiv la materialele de curs, precum ºi administrarea prezenþei la curs chiar la nivel individual, permiþând fiecãrui cursant sã parcurgã materia în ritmul sãu. Din punct de vedere tehnic, permite monitorizarea procesului de instruire de cãtre echipa care administreazã proiectul, poate genera rapoarte, permite desfãºurarea de teste ºi evaluãri. Suport pentru mentorat online, videoclipuri ºi simulãri de bune practici vor fi asigurate de specialiºti renumiþi în mediul de afaceri, pentru o experienþã de învãþare integratã.
Proiectul Online Business School îºi propune sã îndrume 6000 de manageri ºi lideri de afaceri din IMM-urile din România. Dupã ce vor participa la sesiunile de instruire, aceºtia vor obþine cunoºtinþe semnificative pentru a-ºi îmbunãtãþi abilitãþile ºi performanþele personale care îi vor ajuta sã susþinã dezvoltarea companiilor lor, inclusiv pe noi pieþe.
Proiectul ICIMM este realizat cu fonduri europene, în urma obþinerii unei finanþãri în valoare de aproximativ 18 milioane lei.
Romtelecom Business Solutions coordoneazã proiectul demostrându-ºi încã o datã angajamentul de a susþine companiile româneºti prin livrarea de soluþii personalizate de comunicaþii la cheie. Bluepoint IT Solutions este un furnizor de soluþii IT ºi de e-learning, responsabil pentru aplicaþia care va conþine cursuri online variate. OTE Academy este o organizaþie destinatã training-ului vocaþional, subsidiarã a OTE în Grecia. Bluepoint IT Solutions ºi OTE Academy vor oferi conþinutul digital pentru dezvoltare profesionalã care va fi pus la dispoziþe participanþilor prin intermediul programului.

Mai multe detalii cu privire la implementarea proiectului, precum ºi înscrieri la seminarii ºi cursuri se pot face pe www.bizschool.ro.

Proiect cofinanþat de Fondul Social European prin Programul Operaþional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeºte în oameni!

Articol afisat de 1565 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(MN)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective