Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2011
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 25 Iunie 2011
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlãul pleacã în Franta cu un portar nou în lot

• Bojan Jovic a lãsat pe FK Sarajevo si sperã sã joace în Liga 1 pentru Ceahlãul • Rohetki si Ferariu au primit acceptul conducerii sã îsi caute echipe • Comisia UEFA a spus cã FC Vaslui poate gãzdui un meci în turul III al preliminariilor Ligii Campionilor •

Ceahlãul va pleca mîine în cantonamentul verii din Franta si Germania avînd un nou portar în lot, pe sîrbul Bojan Jovic. La 28 de ani, portarul echipei FK Sarajevo vrea sã îsi încerce norocul în România, la Piatra Neamt, dupã ce în toatã cariera sa a apãrat buturile unor formatii din fosta Iugoslavie. „Portarul va merge în cantonament cu echipa si vom vedea cum vom finaliza discutiile cu el. Sînt sanse mari ca el sã rãmînã la echipa noastrã“, a declarat Viorel Mãstãcãneanu, presedintele Consiliului de Administratie al FC Ceahlãul. Gruparea nemteanã a si adus un fundas, pe Lucian Cazan, de la Sportul Studentesc, cu care a negociat ieri rãmînerea la Piatra Neamt. ÃŽn schimb, portarul Andrei Rohetki si fundasul Constantin Ferariu urmeazã a se despãrti de Ceahlãul, ei primind ieri vestea cã nu vor face parte din lotul ce va pleca în cantonament. ÃŽn ceea ce priveste lotul pentru Franta si Germania, Ceahlãul s-ar putea întoarce cu nume noi în componentã. Se cautã un fundas, un mijlocas si un vîrf. Sînt discutii cu mai multi jucãtori, cîte unul pe fiecare post fiind deja asteptati în cantonament. Ceahlãul va juca în acest cantonament sapte partide amicale, dintre care trei cu formatii din ligile secunde din Franta si Germania. Formatii mai cunoscute sînt Clermont Ferrend (locul 7 în Ligue 2 în 2011, 29 iunie), KSC Karlsruher (locul 15 in 2.Budesliga in 2011, 6 iulie) si FSV Frankfurt (locul 11 în 2.Bundesliga in 2011, 9 iulie).
Joi, 23 iunie, arena pietreanã a fost vizitatã de o delegatie de la UEFA pentru vedea care sînt conditiile oferite de Stadionul Municipal Ceahlãul pe care FC Vaslui vrea sã joace mãcar în preliminariile Ligii Campionilor. „Au venit si au vãzut cã pentru turul III preliminar, FC Vaslui poate sã îsi dispute jocul de acasã la Piatra Neamt. Ne-au spus cam ce ar avea sã mai retusãm, însã îndeplinim conditiile necesare. Dacã FC Vaslui trece în play-off-ul Ligii Campionilor, atunci UEFA ne va face o altã vizitã. Asa sînt cerintele si asa trebuie sã se întîmple“, a declarat Viorel Mãstãcãneanu.
FC Vaslui asteaptã acum tragerea la sorti a turului III preliminar al Ligii Campionilor, care va avea loc pe 15 iulie, pentru ca apoi, sã joace la Piatra Neamt pe 26-27 iulie sau 2-3 august.

Articol afisat de 1610 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective