Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2011
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 16 Iulie 2011
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

FC Vaslui aduce Twente Enschede la Piatra Neamt

• formatia antrenatã de Viorel Hizo va întîlni vicecampiona Olandei în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor • returul din România va avea loc pe 2 sau 3 august • nu se stie unde se va juca meciul tur, dupã ce o parte a stadionului din Enschede s-a prãbusit sãptãmîna trecutã • Dinamo va întîlni pe FC Iskra-Stal (Moldova) sau NK Varazdin (Croatia) • dacã trece de finlandezii cu care se dueleazã acum, Gaz Metan Medias se va duela cu formatia germanã Mainz 05 n

Trei dintre echipele românesti si-au aflat adversarele, ieri, la tragerea la sorti pentru turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, respectiv turul 3 preliminar al Europa League. FC Vaslui va întîlni în turul trei preliminar al Ligii Campionilor pe Twente Enschede, ocupanta locului doi în ultima editie a campionatului Olandei. Viorel Hizo astepta cu nerãbdare tragerea la sorti din Liga Campionilor si avea preferinte, sperînd sã evite tocmai pe Twente Enschede. „N-as vrea sã înfruntãm nici Twente, nici Benfica. Acum depinde de cum ne va fi soarta. Va fi greu cu oricare adversar, dar asteptãm si noi“, a spus Viorel Hizo (foto) la Dolce Sport. FC Twente e un club din orasul Enschede ce activeazã în prima ligã olandezã. A fost fondat în anul 1965, iar cea mai mare performantã din istorie au realizat-o în urmã cu un sezon cînd au reusit sã cîstige titlul în Olanda. ÃŽn sezonul 2010-2011, Twente Enschede a pierdut titlul în ultima etapã în fata celor de la Ajax Amsterdam. Vedetele echipei sînt fundasul Peter Wisgerhov, care e si cãpitan, Denny Landzaat si atacantii Emir Bajrami si Marc Janko. Twente Enschede a jucat si o finalã de Cupã UEFA, în 1975, pierdutã în fata nemtilor de la Borussia Moenchengladbach.

N-au stadion

O mare problemã pentru cei de la FC Twente Enschede este faptul cã nu au unde sã îsi dispute meciurile de pe teren propriu din cauzã cã o parte a stadionului s-a prãbusit în urmã cu o sãptãmînã. Una din variante e Gelsenkirchen, în Germania. Schalke 04 le-a propus olandezilor sã îsi dispute jocurile din Europa pe arena Veltins-Arena, pînã cînd îsi vor rezolva problemele cu propriul stadion. Singura echipã din România care a mai întîlnit Twente Enschede în cupele europene este Steaua, în sezonul 2009-2010 al Europa League. Atunci, ros-albastrii au obtinut douã remize în faza grupelor (0-0 în Olanda si 1-1 pe Ghencea). Partidele tur se vor disputa la 26/27 iulie, în timp ce jocurile retur vor avea loc la 2-3 august.
Dinamo va întîlni cîstigãtoarea dublei dintre FC Iskra-Stal (Moldova) si NK Varazdin (Croatia), în turul trei preliminar al Europa League. ÃŽn tur, cele douã formatii au remizat, scor 1-1, în Moldova. Initial site-ul UEFA a anuntat cã Omonia Nicosia va fi adversara „cîinilor“ în turul trei preliminar, însã a fost vorba de o eroare rectificatã ulterior. Dinamo va juca meciul tur acasã, pe 28 iulie, returul fiind progamat pe 4 august. Dacã va trece de KuPs, Gaz Metan Medias va merge în Germania, pentru un meci cu Mainz.

Articol afisat de 2092 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
((M.N.))
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective