Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2011
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Politica 16 Iulie 2011
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
STEFAN VREA   IAR PRIMÃRIA

STEFAN VREA IAR PRIMÃRIA

• primarul municipiului Piatra Neamt a confirmat, ieri, cã va candida pentru un nou mandat • „M-am supãrat pe consilierii locali, iar cînd am vãzut cine vrea sã fie primar m-am rãzgîndit si am hotãrît sã candidez“, a declarat edilul • acesta spune cã era hotãrît în proportie de 90% sã nu se mai lupte pentru primãrie • cît priveste alegerile pentru Colegiul 6, Gheorghe Stefan este încrezãtor în sansele lui Adrian Rãdulescu •

Zvonurile si incertitudinile privind o posibilã candidaturã a primarului Ghoerghe Stefan pentru un nou mandat au fost spulberate. Edilul orasului a declarat, ieri, într-o conferintã de presã sustinutã la sediul PDL Neamt cã va candida pentru al treilea mandat la Primãria Piatra Neamt. „M-am hotãrît sã candidez. ÃŽn proportie de 90% eram decis sã nu mai candidez, însã m-am supãrat pe cei din Consiliu Local. Cînd am vãzut cine vrea sã fie primar la Piatra Neamt m-am rãzgîndit si am hotãrît sã mai candidez o datã, pentru cã am convingerea cã pot sã conduc mai bine primãria. La un moment dat, chiar mã gîndisem la o initiativã legislativã pentru ca primarii sã nu aibã voie decît douã mandate, ca si în cazul presedintelui, însã am renuntat. Asadar, voi candida pentru a treia oarã la Primãria Piatra Neamt“, a declarat Gheorghe Stefan. Initial, primarul Pietrei anuntase cã-i ajung douã mandate la Primãria Piatra Neamt si nu va mai candida în 2012 si cã doreste sã lase locul altcuiva. ÃŽn luna decembrie a anului trecut, sustinea cã ia în calcul posibilitatea rãzgîndirii. Anuntul l-a fãcut la finalul unor discutii aprinse pe tema investitiei anuntate în Parcul Tineretului. Gheorghe Stefan s-a justificat spunînd cã a fost provocat la luptã politicã atît în cazul Mararu, cînd s-au vehiculat zvonuri privind eventualele sale legãturi cu familia Mararu, cît si în cazul constructiei planificate în Parcul Tineretului. „As fi vrut sã nu mai candidez, dar m-ati supãrat si s-ar putea sã mã rãzgîndesc. Ziceam sã vinã altcineva, cu gîndire nouã, ziceam cã douã mandate ajung, dar vãzînd lupta asta politicã nejustificatã, mã mai gîndesc. Am fãcut si erori, mi le asum, si am încercat sã le îndrept de fiecare datã cînd mi-au fost sesizate. Constiinta mea este destul de curatã“, declara Stefan în luna decembrie.

„Adrian Rãdulescu este cel mai bun specialist în agriculturã pe care poate sã-l aibã judetul Neamt“

Tot în cadrul întîlnirii de ieri cu presa, Gheorghe Stefan a precizat cã este încrezãtor în sansa candidatului PDL pentru functia de deputat ales în Colegiul 6. „Pe 21 august vor avea loc alegeri în Colegiul 6 pentru Camera Deputatilor. Candidatul nostru va fi Adrian Rãdulescu, secretar de stat în Ministerul Agriculturii.
Este doctor în stiinte agricole cu specialitatea management si marketing. S-a nãscut în 1955, în Prahova. Pentru PDL, cea mai bunã solutie este Adrian Rãdulescu. Colegiul 6 este unul cu 19 comune, iar locuitorii de aici au nevoie de un specialist în agriculturã. Sîntem convinsi cã Adrian Rãdulescu este cel mai bun specialist în agriculturã pe care poate sã-l aibã judetul Neamt si un candidat viabil si posibil cîstigãtor, cu sanse reale. Chiar dacã aici a fost un deputat PSD, Victor Surdu, Dumnezeu sã-l ierte, cred cã Adrian Rãdulescu poate sã dea o nouã culoare zonei respective. Este, cu sigurantã, cel mai bun reprezentant în Parlamentul României a celor 19 comune“, a declarat Gheorghe Stefan. Liderul PDL a mai declarat cã partidul pe care îl conduce nu a fãcut recent în Neamt nici un sondaj de opinie. „N-am fãcut nici un sondaj de opinie, nici eu si nici filiala PDL. Dacã cei de la USL spun cã au 50% în sondaje, eu cred cã este exagerat. Vom vedea la alegeri cum stau lucrurile exact. Sondajele de opinie pot sã spunã una si sã se întîmple alta. Si stiu din proprie experientã cã se poate altfel. Conteazã foarte mult candidatul si campania pe care si-o face. Cînd am candidat pentru Primãria Piatra Neamt în 2004, în luna inauarie aveam în sondaje 15%, iar Ion Rotaru 70%. Pînã la urmã stiti cu totii cine a a cîstigat. Sondajele USL sînt în afara competitiei, iar lucrurile se pot schimba mult prin delegarea candidatilor“, a conchis Stefan.

Articol afisat de 2542 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective