Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2011
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 11 August 2011
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Telenovela familiei Liciu  EPISODUL LIMUZINA

Telenovela familiei Liciu EPISODUL LIMUZINA

• Cristian Liciu a rãmas si fãrã autoturismul de teren Mitsubishi pe care îl folosea • sotia sa a plãtit leasing-ul autoturismului si i-a schimbat plãcutele de înmatriculare • a urmat o plîngere penalã la politie si recuperarea autoturismului • avocatul lui Cristian Liciu afirmã cã este cel putin dubios modul cum s-a fãcut înmatricularea autoturismului, din moment ce certificatul de înmatriculare era la clientul sãu • „Avem bãnuiala cã la mijloc este o complicitate si chiar o instigare la comiterea de infractiuni“, a declarat avocatul Adi Bourceanu • „Nu existã nici un document încheiat între firmã si Cristian Liciu, care sã-i permitã celui din urmã sã foloseascã autoturismul“, a contraatacat avocatul Monica Anton •

Scandalul din familia Liciu a continuat marti searã cu un nou episod. A fost o nouã disputã pentru autoturismul de teren Mitsubishi (foto), limuzinã folositã de Cristian Liciu. Dacã prima tentativã de a-si lua autoturismul a esuat, de aceastã datã Lucica Liciu a reusit sã recupereze masina care figureazã ca fiind proprietatea societãtii comerciale pe care o administreazã. Modul în care a fost fãcut acest lucru este considerat cel putin dubios de cãtre apãrãtorul lui Cristian Liciu. Avocatul Adi Bourceanu spune cã toatã povestea are iz penal si cã va cere institutiilor abilitate sã facã cercetãri pentru a se face luminã în acest caz. Avocatul nu întelege cum s-a fãcut înmatricularea autoturismului în conditiile în care certificatul de înmatriculare si plãcutele autoturismului erau în posesia lui Cristian Liciu. La rîndul sãu, avocatul Lucicãi Liciu spune cã nu s-a încãlcat nici o lege. Trebuie spus cã limuzina a fost achizitionatã în leasing pe societatea la care Lucica Liciu este actionar majoritar. Recent, Lucica Liciu a achitat si ultima ratã de leasing si a solicitat înmatricularea autoturismului pe societatea pe care o detine. Odatã fãcut acest lucru, sotia lui Cristian Liciu a depus o plîngere penalã la politie în care a reclamat faptul cã i s-a sustras unul dintre autoturismele pe care le detine si cã masina respectivã circulã cu numere false. „Doamna Liciu a depus o sesizare la politie si a reclamat cã i s-a sustras autoturismul respectiv si cã acesta circulã cu numere false de înmatriculare. Masina respectivã, condusã de o tînãrã, a fost opritã în trafic de un echipaj de politie. Persoanele au fost conduse la politie si audiate. Doamna a prezentat documente din care reiese faptul cã a plãtit leasing-ul la masinã si cã a înmatriculat-o pe societatea pe care o administreazã. ÃŽn cauzã s-a întocmit dosar penal pentru furt si conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu numere false. Masina a fost retinutã si urmeazã sã fie predatã proprietarului“, a declarat inspectorul principal Cãtãlina Bãdeanu, purtãtorul de cuvînt al Politiei Neamt.

„Sotia lui Cristian Liciu nu avea dreptul sã facã ce a fãcut“

Apãrãtorul lui Cristian Liciu afirmã cã lucrurile nu vor rãmîne asa si cã va cere institutiilor abilitate sã facã verificãri. „A plãtit tot leasing-ul si a înmatriculat masina pe societatea administratã de ea, iar în aceeasi zi a scos si numerele de înmatriculare. Noi o sã cerem Serviciului înmatriculãri, Prefecturii si Ministerului Administratiei si Internelor sã verifice modalitatea în care s-a schimbat certificatul de înmatriculare si plãcutele. Dacã au dat pierdute sau furate numerele si certificatul de înmatriculare este fals în declaratii, pentru cã se stia foarte bine cã acestea sînt la sotul dînsei. Suspectãm un fals în declaratii, dar si o eventualã complicitate si instigare. Urmeazã sã vedem exact ce s-a întîmplat si vom actiona în consecintã. Cazul este de notorietate publicã si nimeni nu putea sã spunã cã documentele si plãcutele au fost furate sau pierdute. Nici modul în care a fost recuperatã masina nu a fost corect. Societatea comercialã trebuia sã se îndrepte cu actiunea împotriva lui Cristian Liciu. Sotia lui nu avea dreptul sã facã ce a fãcut“, a declarat Adi Bourceanu. Acesta a mai precizat cã în zilele urmãtoare Cristian Liciu urmeazã sã ia unul dintre autoturismele familiei. „Vom lua una dintre masinile care au fost cumpãrate de ambii soti, pentru cã este normal ca si domnul Liciu sã beneficieze de un bun pentru achizitionarea cãruia a contribuit din plin“, a încheiat avocatul.

„Totul s-a fãcut corect si legal“

De partea cealaltã, avocatul Lucicãi Liciu spune cã nu a fost comisã nici o ilegalitate si cã masina a ajuns acolo unde îi era locul, adicã în curtea societãtii administratã de Lucica Liciu. „Vorbim aici de folosinta unui autoturism fãrã sã existe un temei legal. Nu existã nici un document încheiat între firmã si Cristian Liciu, care sã-i permitã celui din urmã sã foloseascã autoturismul. A fost achitatã integral aceastã masinã, dupã care a fost reînmatriculatã cu un alt numãr. Totul s-a fãcut corect si legal. Autoturismul a fost oprit în trafic de politisti, iar la volan a fost identificatã o persoanã de sex feminin pe care noi nu o cunoastem. S-a întocmit, pe numele acestei persoane, un dosar penal pentru furt, dar si pentru conducerea unui autovehicul neîmatriculat. Masina a fost indisponibilizatã la Politia Piatra Neamt si urmeazã sã fie restituitã societãtii administrate de doamna Liciu“, a declarat avocata Monica Anton.

Articol afisat de 2826 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective