Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2011
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Politica 14 Septembrie 2011
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
LIDER PSD,  SHOW EROTIC

LIDER PSD, SHOW EROTIC

• liderul Ligii Studentilor PSD Roman apare pe internet în ipostaze deocheate • într-o pozã îl gãsim pe Cãtãlin Hârjoi în chiloti, prins de bara de striptease si flancat de douã tinere • în cea de-a doua pozã, junele social democrat apare fãrã lenjerie intimã, însã este „mascat“ de o domnisoarã • dupã ce în primã fazã a recunoscut cã Hârjoi este seful Ligii Studentilor PSD Roman, Sorin Macovei, seful TSD a revenit, spunînd cã acesta si-ar fi dat demisia vineri • cel în cauzã spune cã nu el este cel din fotografii, însã nu exclude ca niste invidiosi pe cariera sa politicã sã-i fi regizat povestea •

Dupã scandalul din primãvara acestui an, cînd Vlad Arvu, presedintele interimar al TSD Piatra Neamt, a fost nevoit sã-si dea demisia la nici trei zile de la numire, din motive de „pãcate ale tineretii“, a venit rîndul organizatiei TSD Roman sã fie zguduitã de un scandal cu tentã sexualã. Dacã în primul caz Vlad Arvu s-a vãzut nevoit sã renunte la functie din cauzã cã a fost gãsit pe un site de bisexuali si gay, Cãtãlin Hârjoi, seful Ligii Studentilor PSD Roman, se aflã într-o ipostazã cam la fel de nasoalã. Liderul studentilor social democrati, despre care am aflat ieri cã si-ar fi dat demisia din functie vinerea trecutã, apare pe un site în ipostaze deocheate. Lãsînd la o parte faptul cã denumirea site-ului, care contine si termenul de gãozari, nu face deloc cinste social democratilor, pozele în care îl regãsim pe seful studentilor sînt penibile. ÃŽn prima fotografie, junele PSD apare prins de bara de striptease, înconjurat de douã tinere. Nu stim dacã si fetele fac politicã, însã cert este cã Hârjoi este încãlzit bine, avînd pe el numai chilotii. ÃŽn cea de-a doua pozã, îl vedem pe tînãrul Cãtãlin cu chilotii în vine, „ascuns“ putin de posteriorul unei domnisoare. Rîzînd, Cãtãlin încearcã sã-si acopere bãrbãtia cu un material de culoare albã. Bine cã nu a fost de culoare rosie, cã ar fi putut sã aparã tot felul de interpretãri. Cei care ne-au pus la dispozitie aceste date ne-au informat pozele au fost realizate în perioada în care Cãtãlin Hârjoi era seful Ligii Elevilor PSD Roman. „Pozele vorbesc de la sine, nu? E foarte interesant cum un asemenea om poate conduce o ligã studenteascã si mai interesant este cum cei din PSD acceptã asa ceva. Fotografia este destul de veche si în perioada aceea el era presedinte la Liga Elevilor PSD. Cam asta e motivul pentru care cei de la PSD au pierdut multe alegeri. Cu un asemenea presedinte cam greu sã ai rezultate bune în campanie (...) Iubitor de alcool, asa cum de altfel se poate observa si pe profilul sãu de Facebook mi se pare o persoanã foarte nepotrivitã pentru o functie de conducere. Oare în tot partidul nu mai sînt alti oameni capabili de a sta la conducerea unei ligi sau acest tînãr dezinvolt si-a cîstigat voturile printr-un dans minunat la barã?“.

Este sau nu este presedinte? Studiu despre cum sã musamalizezi un scandal de presã!

Un lucru au învãtat si tinerii social democrati de la bãtrînii partidului, si anume sã facã tot ce le stã în putintã pentru a scãpa din astfel de ipostaze deloc plãcute. Considerînd cã scandalul ar putea sã aducã grave prejudicii de imagine partidului, lucru care i-ar scoate din sãrite pe seniori, presedintele TSD Roman a încercat sã o scalde. Primul pe care l-am contactat ieri dimineatã a fost Sorin Macovei, presedintele TSD Roman si seful pe linie de partid al lui Cãtãlin Hârjoi. Rugat sã ne spunã cine este seful Ligii Studentilor, Macovei a rãspuns fãrã echivoc: Cãtãlin Hârjoi. A urmat a doua întrebare, si anume dacã are cunostintã cã liderul studentilor social democrati apare în poze deocheate postate pe internet, Sorin Macovei si-a amintit brusc cã are treabã la judecãtorie. „Nu pot confirma si nici infirma, însã nu cred cã a apãrut în astfel de ipostaze. Mã scuzati acum, cã am treabã la judecãtorie“, ne-a spus Macovei. ÃŽntrebat dacã poate sã ne ajute cu un numãr de telefon de-al lui Hârjoi, liderul TSD Roman a rãspuns negativ. O jumãtate de orã mai tîrziu l-am sunat si pe Cãtãlin Hârjoi. Dupã mai multe încercãri, întrucît tînãrul social democrat vorbea la telefon, am reusit sã-l contactãm. Ni s-a pãrut cã stia ce intentionam sã-l întrebãm, însã nu ne-am gîndit nici o clipã cã ar fi fost anuntat de superiorul sãu. „Nu-mi amintesc sã fi fãcut astfel de poze în viata mea. Si vreau sã vã spun ceva, si anume cã nu mai sînt de o sãptãmînã presedintele Ligii Studentilor PSD Roman. Au fost niste divergente si mi-am înaintat demisia, asa cã mi-am încheiat activitatea ca presedinte. Acum sînt simplu membru“, a declarat acesta. La mai putin de un sfert de orã de la încheierea discutiei, am fost contactati de presedintele TSD Roman: „M-am interesat de subiect si am aflat cã vineri, 9 septembrie, Cãtãlin si-a dat demisia, iar interimatul este asigurat de domnisoara Bianca Ionel. Aceastã situatie mi-a fost adusã la cunostintã acum (sic!!!)“, a declarat Macovei.

„Nu exclud însã sã fie un trucaj“

L-am contactat din nou pe Cãtãlin Hârjoi si am insistat sã accepte sã-i trimitem pozele si sã ne spunã dacã se recunoaste în acele ipostaze. Dupã ce le-a vãzut, junele PSD a concluzionat: „Cunosc locul respectiv, este un fost club din Roman, însã nu sînt eu în acele poze. Fotografiile sînt cam pixelate si nu se vede prea bine fata. Pozele sînt de foarte proastã calitate. Nu am fost în halul ãsta niciodatã. Nu exclud însã sã fie un trucaj, opera unor invidiosi din ligã. Sînt 2-3 persoane care nu agreazã faptul cã sînt presedinte, însã nu vreau sã comentez acest aspect“. La nici o jumãtate de orã de la încheierea acestei convorbiri telefonice, am primit, pe e-mail, de la Cãtãlin Hârjoi urmãtorul mesaj: „Nu vã trimit nici o pozã, deoarece dumneavoastrã sînteti în posesia unui mesaj anonim, situatie care nu este tocmai deontologicã. Trebuia sã vã documentati la persoane care mã cunosc sã vedeti dacã sînt sau nu eu în acea pozã, înainte sã mã atacati. V-am supãrat cu ceva? Vã urez o zi bunã. Cãtãlin Hârjoi“. Tînãrul social democrat ar trebui sã stie cã mai multe persoane ne-au confirmat cã el se aflã în acele poze. ÃŽnsã îi lãsãm pe cititorii nostri sã-si dea cu pãrerea si sã tragã concluzia dacã personajul din cele douã poze este unul si acelasi cu persoana care apare într-o fotografie postatã pe site-ul ciufi.ro. Cãtãlin a recunoscut cã el este în aceastã fotografie. Si îl mai anuntãm cã am fãcut documentare deontologic, cerîndu-i si lui punctul de vedere. Si l-am prezentat asa cum ne-a fost relatat.

Articol afisat de 2828 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective