Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2011
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Politica 23 Septembrie 2011
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Bumbu e secretar de stat dupã ce a dat PNL pe UNPR

• el si-a luat în primire postul de la Ministerul Agriculturii joi, 22 septembrie

Liviu Bumbu, seful Directiei Agricole, este începînd de ieri ministru secretar de stat în Ministerul Agriculturii. Desi ministrul Valeriu Tabãrã anunta printr-un cominicat cã sustine pentru acest post alte douã persoane, jocurile politice au fãcut ca vointa lui Tabãrã sã nu mai conteze si sã ajungã în acest post inginerul nemtean. Liviu Bumbu a ajuns sã ocupe aceastã functie dupã ce postul a devenit vacant ca urmare a demisiei lui Adrian Rãdulescu, proaspãt devenit deputat de Colegiul 6 Neamt. Acesta a renuntat la post fiind în incompatibilitate cu calitatea de parlamentar si se zvoneste cã va fi numit cît de curînd ministru la Agriculturã, functie care nu mai este incompatibilã cu calitatea de deputat. Numirea lui Liviu Bumbu a avut loc chiar joi, 22 septembrie, dupã ce în aceeasi zi a apãrut numirea în Monitorul Oficial. „Astãzi (n.r. - ieri) am preluat mandatul si urmeazã sã vãd cu ce mã voi ocupa exact. Cert este cã va fi mult de lucru, agricultura fiind un domeniu cu mult potential, dar insuficient exploatat. Voi fi preocupat de soarta agriculturii românesti în general, de dezvoltarea si rentabilizarea ei si, în mod special, voi fi aproape de agricultura din Neamt“, a declarat Liviu Bumbu. Locul acestuia la sefia Directiei Agricole va fi luat de cãtre inginerul Traian Vararu, cel care a mai condus aceastã institutie si anul trecut, fiind unul dintre angajatii cu experientã ai institutiei.
Liviu Bumbu a fost schimbat în 2010 din functie pentru cã era liberal si a fost înlocuit cu pedelistul Traian Vararu pentru ca ulterior, în urma unor decizii judecãtoresti sã fie renumit pe post, pentru cã ordonanta prin care a fost schimbat a fost declaratã neconstitutionalã. Seful PNL Neamt, Dorinel Ursãrescu, nu stia ieri dacã Liviu Bumbu mai este sau nu liberal. „Nu am primit nici o demisie a domniei sale, însã asta nu înseamnã cã mai este membrul nostru. Calitatea de membru PNL poate sã înceteze si în momentul în care persoana respectivã îsi depune adeziunea la un alt partid. Cred cã asa s-a întîmplat si în cazul sãu“, a declarat Ursãrescu. Liviu Bumbu a declarat cã si-a depus adeziunea la UNPR: „Are dreptate domnul Ursãrescu. Asa este, mi-am depus adeziunea la UNPR. Asta nu înseamnã cã nu voi rãmîne coleg si prieten cu cei de la PNL“.

Articol afisat de 1405 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(M. VASILACHE, D. MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective