Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2011
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Alte Titluri 3 Octombrie 2011
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

O firmã nemteanã cu o strategie modernã

• parafrazîndu-l pe Hippocrate - „Sãnãtatea este o comoarã pe care putini stiu s-o pretuiascã“, managerul firmei Mondo Industry, Ovidiu Dascãu, îsi desfãsoarã propria afacere, venind cu echipamente speciale în sprijinul celor care vor sã îsi protejeze salariatii la locul de muncã •

Dezinteresul angajatilor, asociat cu inconstienta si lipsa de educatie ale utilizatorilor finali privind importanta utilizãrii echipamentelor de protectie provoacã deseori accidente de muncã, uneori mortale. Pentru a reduce din numãrul acestor victime, o firmã din Piatra Neamt vine în întîmpinarea celor interesati cu echipamente de protectie de o calitate exceptionalã. „Personal cunosc foarte multi angajatori care nu-si respectã salariatii, neacordîndu-le echipamentul de protectie cuvenit sau asigurîndu-le echipamente slabe calitativ. Se genereazã astfel un cerc vicios, în care propriul personal rãspunde la rîndu-i cu o atitudine nepotrivitã la locul de muncã, din toate punctele de vedere - neimplicare, absentã, refuzul de a utiliza echipamente de protectie si chiar un nivel scãzut al calitãtii muncii depuse. Consider cã este în responsabilitatea ambelor pãrti - angajatori si angajati - sã constientizeze importanta utilizãrii echipamentelor de protectie calitativ corespunzãtoare“, a declarat Ovidiu Dascãlu, managerul Mondo Industry SRL.

Solutii noi si competitive

ÃŽn ciuda practicilor marilor jucãtori din piata echipamentelor de protectie din România, Mondo Industry a ales sã promoveze, în plinã crizã economicã, cele mai noi si competitive solutii din gama de echipamente de protectie a muncii. „ÃŽn ianuarie 2011 am promovat în premierã în România, casca SCHUBERTH DUROPLAST, o cascã special conceputã pentru industria rafinãriei. ÃŽn februarie 2011, am lansat gama de încãltãminte HECKEL din Franta, singura încãltãminte cu protectie antirãsucire a gleznei. Din luna mai 2011 oferim clientilor nostri cele mai inovatoare solutii pentru lucrul la înãltime - gama PROTECTA, din Franta. Din iunie 2011, Mondo Industry produce costume hidrofobizate PSI, urmînd ca sã producã, din a doua jumãtate a anului 2012, costume de interventie pentru pompieri. ÃŽn septembrie 2011 am încheiat un acord cu o companie europeana de prestigiu pentru a oferi cea mai sigurã cascã serviciilor de pompieri din România. Pentru perioada octombrie - noiembrie anul acesta, avem pregãtite multe alte noutãti, precum noua gamã de ochelari de protectie DRAGER, gama de încãltãminte de protectie E-XENA si îmbrãcãminte de iarnã marca PANOPLY. Toate aceste articole fac obiectul unui catalog tipãrit, propriu, care va fi lansat pe 5 octombrie tuturor clientilor nostri din tarã, produsele urmînd a fi vizualizate si pe site-ul www.mondo-romania.ro“, a mai spus managerul Ovidiu Dascãlu. „Mai mult decît atît, am ales sã fim transparenti fatã de toti colaboratorii si clientii nostri din întreaga tarã, listînd preturile pentru toate produsele noastre în catalogul nostru on-line: www.mondo-romania.ro“, a precizat manager Mondo Industry.

O campanie ce tinde sã devinã traditie

Firma pietreanã va organiza si la finele acestui an campania „Dã mai departe!“ ce va ajunge în decembrie 2011 la a treia editie. „Pentru decembrie vom derula a treia editie a campaniei «Dã mai departe!», împreunã cu partenerul nostru, unitatea protejatã Fundatia Speranta din Tîrgu Neamt. Scopul campaniei este sã întrajutorãm oamenii cu dizabilitãti din zonã. Invit toti angajatorii în luna decembrie la un act de responsabilitate socialã, mãcar o datã pe an, si sã participe la astfel de actiuni de întrajutorare. Noi recomandãm partenerul nostru, Fundatia Speranta, www.fundatiasperanta.ro“, a mai spus managerul Ovidiu Dascãlu.

Articol afisat de 2694 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective