Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2011
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 4 Octombrie 2011
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Încã un an de sponsorizat handbalisti, voleibalisti si voleibaliste

• Consiliul Judetean s-a angajat sã dea lunar, pînã în septembrie 2011, cîte zece mii de lei pentru trei echipe pe care le sponsorizeazã din 2008 n

Trei echipe sportive din judetul Neamt - Handbal Club Municipal Roman, Volei Club Unic Piatra Neamt si Volei Club Municipal LPS Piatra Neamt au gãsit întelegere la consilierii judeteni nemteni si pînã în septembrie la anul vor mai primi cîte zece mii de lei lunar, pentru a-si asigura desfãsurarea activitãtii în conditii cît de cît normale. Cele trei echipe beneficiazã de sustinerea de la bugetul judetului din anul 2008, cînd au încheiat acorduri de asociere cu Consiliul Judetean, acorduri pe care le-au prelungit de la an la an, pe aceeasi sumã. În adresele prin care au solicitat prelungirea acordurilor în acest an, presedintii celor trei cluburi au cerut bani mai multi, Volei Club Unic dorindu-si sumã triplã, dar avînd în vedere restrictiile si posibilitãtile financiare ale bugetului, fiecare dintre echipe va primi tot cîte zece mii de lei.
ÃŽn adresa prin care s-a urmãrit convingerea consilierilor judeteni sã mai lase robinetul financiar deschis, presedintele echipei Handbal Club Municipal Roman, profesor Petru Sandu face precizarea cã HCM este singura echipã din liga nationalã dintr-o localitate care nu este resedintã de judet, aflîndu-se în competitie cu echipe mult mai puternice financiar - Oltchim Rîmnicul Vîlcea, Tomis Constanta, Universitatea Jolidon Cluj Napoca, HCM Zalãu, Otelul Galati, Dunãrea Brãila. Echipa reprezentatã de Vasile Ouatu se „laudã“ cu dreptul de a reprezenta România în competitia internationalã rezervatã echipelor de club, Cupa Balcanicã. Despre Volei Club Municipal LPS Piatra Neamt, directorul executiv Constantin Nitã precizeazã cã în editia de campionat 2010-2011, echipa a participat la toate jocurile de campionat, reusind la final ocuparea locului VII si participarea la semifinalele Cupei României. Echipa a participat la douã turnee internationale, în Ucraina, clasîndu-se în acest an pe locul II.
Dupã analiza acestor argumente si a posibilitãtilor financiare ale echipelor, de la bugetul judetului se va mai slobozi suma de 360.000 de lei, pînã pe 30 septembrie 2012, în bani vechi însemnînd 3,6 miliarde de lei ROL.

END

Articol afisat de 1026 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective