Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2012
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Politica 9 Martie 2012
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Primarul Stefan cãtre pietrence: „La multi ani si multe primãveri!“

Primarul Stefan cãtre pietrence: „La multi ani si multe primãveri!“

• primarul, viceprimarii si consilierii locali au cutreierat ieri orasul, pentru a împãrti flori si urãri sãrbãtoritelor zilei • unele doamne si domnisoare au fost cadorisite pe strãzi, altele au fost gãsite la locul de muncã, iar asistatele de la Cãminul de bãtrîni au avut de dimineatã oaspeti care le-au înseninat ziua •

Cu ocazia zilei de 8 Martie, Primãria si Consiliul Local al orasului Piatra Neamt au pregãtit mai multe evenimente cu surprize pentru doamnele si domnisoarele din localitate. Gheorghe Stefan, edilul municipiului, a oferit flori, felicitãri si o cupã de sampanie reprezentantelor sexului frumos din cadrul primãriei si ale societãtilor subordonate consiliului local. Le-a felicitat personal, le-a adresat cele mai frumoase urãri si le-a dorit sã rãmînã la fel de puternice si importante pentru cei din jurul lor. „Femeile sînt cele care dau sens si frumusete vietii noastre. De ziua lor si nu numai, adresez tuturor doamnelor si domnisoarelor din Piatra Neamt, cele mai bune gînduri si sincere urãri de sãnãtate si bucurie alãturi de cei pe care îi iubesc! La multi ani si la multe primãveri!“, a declarat primarul Gheorghe Stefan.

Flori si felicitãri pe trotuare si în institutii publice

ÃŽn cursul zilei, angajati ai Primãriei Piatra Neamt au oferit flori si au transmis mesajul primarului cu ocazia zilei de 8 Martie în majoritatea institutiilor din municipiu, în toate scolile, liceele si grãdinitele din oras, urîndu-le doamnelor si domnisoarelor „La multi ani si o primãvarã frumoasã!“. A fost un moment agreat de cãtre toate gazdele, avînd în vedere cã în urma trecerii functionarilor publici prin institutii, fiecare sãrbãtoritã rãmînea cu o floare, vestitoare a primãverii, si o cãlduroasã strîngere de mînã. Consilierii locali ai municipiului Piatra Neamt au împãrtit si ei flori doamnelor si domnisoarelor aflate în trecere în diferite zone ale orasului.

Urãri si pentru asistatele Cãminului de Bãtrîni

Dacã prima parte a zilei de ieri a fost dedicatã în special cadorisirii doamnelor si domnisoarelor aflate în trecere prin oras, sau gãsite la serviciu, dupã-amiazã atentia autoritãtilor locale s-a îndreptat asupra celor 25 de doamne care sînt asistate la Cãminul de Bãtrîni. „ÃŽncepînd cu ora 14.00, conducerea Primãriei Piatra Neamt a oferit flori angajatelor si persoanelor asistate din cadrul Centrului Social Pietricica. ÃŽn cadrul acestei manifestãri, asistatele au fost felicitate în numele primarului Gheorghe Sttefan de cãtre viceprimarii municipiului Piatra Neamt, doamna Ana Monda si domnul Dragos Chitic, alãturi de alti reprezentanti din cadrul Primãriei si Consiliului Local“, a declarat Vlad Tudor, purtãtor de cuvînd al Primãriei Piatra Neamt. Vîrstnicii au fost întîmpinati într-un cadru festiv, li s-au oferit tort, o floare si cîte o cupã de sampanie si au asistat la un spectacol oferit de tinerele talente din municipiul Piatra Neamt si elevi de la scolile din municipiu. Tot joi, la Centrul Social Pietricica, a fost organizat un spectacol artistic surprizã, oferit chiar de beneficiarii centrului, adicã de colegi, pentru doamnele asistete din cadrul aceleiasi unitãti. ÃŽn cãmin trãiesc douãzeci si cinci de sãrbãtorite ale zilei de ieri. Doamnele si domnisoarele din Piatra Neamt au mai primit un cadou special, din partea societãtii Perla Invest. Aceasta a oferit un mãrtisor, sub forma unei plimbãri gratuite cu telegondola.

Articol afisat de 1448 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective